Tuorein sisältö

Star Wars Jedi: Fallen Order saa jatkoa ensi vuonna - katso viime yönä julkaistu traileri täältä

28.05.2022 klo 17.00 | Luettu: 1199 kertaa | Teksti: Miia Lyyra


EA ja Respawn Entertainment julkaisi myöhään viime yönä Suomen aikaa Star Wars Jedi: Fallen Orderin jatko-osan Star Wars Jedi: Survivorin. Hittiseikkailu ilmestyy vuoden 2023 aikana PlayStation 5:lle, Xbox Series -laitteille ja PC:lle. Näin ollen se jättää edellisen sukupolven konsolit kokonaan väliin.

Star Wars Jedi: Survivorin päähenkilönä nähdään ensimmäisestäkin osasta tunnettu Cal Kestis. Ajallisesti tarina sijoittuu viisi vuotta Fallen Orderin jälkeen. Calin on edelleen pysyttävä takaa-ajossa Imperiumin edellä, sillä hänestä alkaa tuntumaan, että hän on ainoa jäljellä oleva jedi. Star Wars Jedi: Survivorista kerrotaan lisää myöhemmin tämän vuoden aikana. Lisätietoja pelistä voit lukea EA:n sivuilla julkaistusta tiedotteesta.

Alla uunituore Star Wars Jedi: Survivor -traileri.V2.fi | Miia Lyyra
< Sonyn State of Play ... V2.fi:n laiteuutiset... >

Keskustelut (1 viestiä)

hxvhxj

29.05.2022 klo 11.36 2 tykkää tästä

Tämä eka osa oli positiivisesti yllättävä valopilkku EA:n kakkakikkarelaarista ja suosittelen pelaamaan kaikkia tarinavetoisen yksinpelikampanjan ystäville ja ERITYISESTI starwars -faneille vaikka en itse semmoinen olekkaan.
Ei se luonnollisesti täydellinen peli ole (koska EA) ja välillä tuntuu olevan tunnelma siirappia ja tuntuu kuin pg:n kuuluisi olla 13 16:sta sijaan.
lainaa

Kirjoita kommentti
www.v2.fi™ © Alasin Media Oy | Hosted by Capnova