Tuorein sisältö

Summer Game Fest: Yli-ihmiset pääsevät betatestiin, Metal: Hellsinger on demovaiheessa ja huomenna julkaistava The Quarry pääsi viimeiseen esittelyyn

09.06.2022 klo 23.00 | Luettu: 1417 kertaa | Teksti: Miia Lyyra


Super People


Battle royale -peli Super People pääsi esittelyyn uudella videollaan. Kyseessä on aiemmin Early Access -vaiheessa ollut teos, jonka viimeinen beta alkaa 17. elokuuta. Pelistä nähdään lisää mm. PC Gaming Showssa.



Metal: Hellsinger


Rytmisessä FPS-pelissä pelaajan on osaksi ihminen ja osaksi demoni. Tehtävänä on taistella läpi helvetin. Mitä paremmin rytmi on hallussa, sitä enemmän pelaaja tekee tuhoa. Mukana on huikeaa metallimusiikkia, joiden takana ovat useat tutut genren edustajat mm. orkestereista Dark Tranquillity, Lamb of God ja System of a Down. Katso lisää tuoreesta trailerista. Metal: Hellsinger julkaistaan 15. syyskuuta. Pelin demoversio on jo ulkona.



The Quarry


Huomenna saapuva interaktiivinen draamakauhupeli The Quarry pääsi viimeiseen esittelyynsä.



Nightingale


Ensimmäisen persoonan PVE-peli Nightingale pääsi lyhyeen esittelyyn. Kyseessä on yksin tai kavereiden kanssa pelattava avoimen maailman peli, jossa voi seikkailla ja rakentaa tarvikkeita. Pelin voi lisätä itselleen Steamissa toivelistalle.








V2.fi | Miia Lyyra
< Summer Game Fest: Uu... Summer Game Fest: Wa... >

Keskustelut (0 viestiä)


Kirjoita kommentti




www.v2.fi™ © Alasin Media Oy | Hosted by Capnova