Tuorein sisältö

Devolver Digital esitteli taas omaan persoonalliseen tyyliinsä tulevia pelejä - esille pääsivät niin söpöt saatanalliset lampaat kuin vihaiset jalatkin

10.06.2022 klo 03.30 | Luettu: 1818 kertaa | Teksti: Mikko Seppänen



Erityisesti mielenkiintoisten indiepelien julkaisijana kunnostautunut Devolver Digital on jo useamman vuoden ilahduttanut pelikansaa pitämällä yhä villimmiksi käyviä lehdistötilaisuuksia E3-messujen ja muiden tapahtumien aikaan.

Tänäkään vuonna pelijulkaisija ei pettänyt. Vaikka varsinaisia pelejä esiteltiinkin vain muutama, niin pelinkehittäjä Suda51:n mechaversion avustamana esitetty lähetys oli muuten popkulttuuriviittausten ja absurdin huumorin juhlaa.

Kannattaa siis ehdottomasti myös katsoa koko lähetys mutta kiireisimmille tässä vielä erikseen esillä olleiden neljän pelin trailerit.

Cult of the Lamb


Viime vuoden Gamescom-tapahtumassa esitellyssä Cult of the Lamb -pelissä pelaaja pääsee ohjastamaan söpöä lammasta, joka pyörittää omaa saatanallista kulttiaan. Luvassa vaikuttaisi olevan sopivan kieroa huumoria, rakentelua ja toimintaa yhdistävä varsin persoonallinen peli, joka ilmesty elokuun 11. päivä Nintendo Switch, PlayStation 4, PlayStation 5-, Xbox Series X|S-, Xbox One- ja PC-alustoille.



Anger Foot


Räiskintäpeli Angry Foot potkii ovet sisään ja ottaa kaiken ilon irti vaikkapa Duke Nukem 3D -pelistä tutusta potkumekaniikasta yhdistäen sen erittäin hektiseen sekä värikkääseen räiskintään. Peli ilmestyy PC-alustalle ensi vuonna ja pelin demoa voi kokeilla jo nyt Steam-kauppapaikassa.



The Plucky Squire


Todella lupaavalta näyttävässä The Plucky Squire -pelissä pelaajan ohjastama aseenkantaja Jot kumppaneineen löytää tiensä ulos kaksiulotteisesta satukirjasta ja hyppää meidän 3D-maailmaamme seikkailemaan. Hurmaavalta vaikuttava toimintaseikkailu saapuu PC-, Nintendo Switch-, PlayStation 5- ja Xbox Series X|S -alustoille ensi vuonna.



Skate Story


Uniikilla visuaalisella ilmeellä varustetussa Skate Storyssä pelaaja ohjastaa lasista demonia, kun tämä skeittaa tiensä alamaailman halki. Pelin musiikkikaan ei ole tyypillisintä skeittipeleillä vaan siitä vastaa kokeellista indiemusaa tekevä Blood Cultures -yhtye. Skate Story saapuu PC:lle ensi vuonna.




V2.fi | Mikko Seppänen
< Summer Game Fest: Wa... Vielä Summer Game Fe... >

Keskustelut (0 viestiä)


Kirjoita kommentti




www.v2.fi™ © Alasin Media Oy | Hosted by Capnova