Tuorein sisältö

Jimm's PC-Storen ja EXEN Esportsin aloittama yhteistyö vie elektronisen urheilun Ruisrockiin - paikalla myös NHL-pelin Suomen mestari Artuzio ja striimaaja AndyPyro

14.06.2022 klo 20.10 | Luettu: 1455 kertaa | Teksti: Miia Lyyra


Räätälöityjen tietokoneiden valmistaja ja tietotekniikan verkkokauppa Jimm’s PC-Store on aloittanut yhteistyön jyväskyläläisen EXEN Esports -organisaation kanssa. Julkaistun tiedotteen mukaan tahot vievät yhteistyössä elektroniseen urheiluun keskittyvän pelipisteen Ruisrock-festivaaleille tulevana kesänä. Tapahtumassa nähdään myös Suomen tunnetuimpiin striimaajiin kuuluva Anssi “AndyPyro” Huovinen ja NHL-pelin Suomen mestari Arttu “Artuzio” Mustila. Festarikansa pääsee myös halutessaan haastamaan Artuzion NHL-pelissä.

”On mahtavaa aloittaa yhteistyö tuomalla e-urheilu osaksi yhtä Suomen suurinta ja vanhinta rockfestivaalia”, kertoo EXEN Esportsin toimitusjohtaja Patrik Falck tiedotteessa. ”Uskomme, että festarikansa on kiinnostunut näkemään myös e-urheilua ja etenkin omat kotimaiset tähtemme. Näin saamme levitettyä e-urheilun ilosanomaa myös musiikkimaailmaan.”

Myös Jimm’s PC-storen toimitusjohtaja Veli ”Wellu” Nietula kommentoi alkanutta yhteistyötä seuraavin sanoin: ”Haluamme jatkaa e-urheilun saralla pitkäjänteistä työtämme paikallisten peliyhteisöjen, vastuullisen pelaamisen ja nuorisotyön kehittämisessä. Niin isot festivaalit kuin paikalliset pienemmät tapahtumatkin ovat aina olleet meille tärkeitä, joten jatkamme niiden tukemista tulevaisuudessakin. Festarikansa on myös pelaajakansaa, joten olemme taatusti oikeassa paikassa ja tapaamme festariviikonloppuna varmasti monia nykyisiä ja uusia fanejamme.”

V2.fi | Miia Lyyra
< Lisää pelilähetyksiä... Xbox Games Showcase ... >

Keskustelut (0 viestiä)


Kirjoita kommentti




www.v2.fi™ © Alasin Media Oy | Hosted by Capnova