Tuorein sisältö

Call of Duty esitteli jälleen yhden uuden keinon taistella huijareita vastaan - ottaa niiltä yksinkertaisesti aseet pois

18.06.2022 klo 14.00 | Luettu: 788 kertaa | Teksti: Mikko SeppänenCall of Duty ja Call of Duty: Warzone -pelisarjojen huijauksenestojärjestelmä Ricochetin kehittäjät ovat julkaisseet uuden raportin, joka kertoo pelijulkaisija Activisionin suosittujen pelien viimeisimmistä keinoista taistella moninpelejä pilaavia huijareita vastaan.

Pelkän bannaamisen lisäksi Ricochet-ohjelma tarjoaa kehittäjiensä mukaan useita ratkaisuja, joita anti-cheat-ratkaisun tekijät kutsuvat lieventäjiksi. Näiden tarkoituksena on välittömästi vähentää mahdollisten huijarien vaikutusta muiden peliin, ennen kuin kehittäjät ehtivät analysoimaan huijarin lähettämää dataa jatkoa varten ja lopulta poistamaan huijarin pelistä kokonaan.

Ricochet-tekijät ovat julkistaneet aiemmin jo kaksi lieventäjää, jotka olivat vihollisten tekemän vahingon olemattomaksi muuttava Damage Shield ja muut pelaajat huijarilta piilottava Cloacking. Nyt anti-cheat-ratkaisun kehittäjät ovat paljastaneet jo kolmannen lieventäjän, joka on nimeltään Disarm ja joka nimensä mukaisesti yksinkertaisesti vie huijarilta pois kaikki aseet sekä jopa mahdollisuuden lyödä muita pelaajia.

Activision paljastaa antaneensa bannit yli 180 000 huijarille edellisen huhtikuussa annetun Ricochet-tiedotteen jälkeen, joten aivan täydellisesti uusi anti-cheat-järjestelmä ei tietenkään ole toiminut, mutta tilanne on toivottavasti menossa hiljalleen parempaan päin.

Lähde: VGC

V2.fi | Mikko Seppänen
< Epic Games Store tar... V2.fi:n laiteuutiset... >

Keskustelut (0 viestiä)


Kirjoita kommentti
www.v2.fi™ © Alasin Media Oy | Hosted by Capnova