Tuorein sisältö

Apex Legends Mobilen toinen kausi starttasi vauhdikkaasti - mukaan uusi sankari, suosiota niittänyt kartta ja jännittäviä pelitiloja

14.07.2022 klo 20.00 | Luettu: 359 kertaa | Teksti: Miia Lyyra


Apex Legends Mobilen toinen kausi starttasi 12. heinäkuuta. Toukokuussa mobiililaitteille ilmestynyt battle royale sai toisen kauden yhteydessä myös päivityksen, jonka mukana saapui paljon uutta tekemistä ja koettavaa.

Kiinnostavin uudistus lienee Rhapsody, joka on Apex Legends Mobilen uusin taistelija. Kómmassa DJ:nä toimiva sankari käyttää tantereilla hyödykseen musiikkia, ääniä ja rytmiä. Hänen erikoiskykyihin kuuluu äänien poimiminen tantereilta ja musiikin soittaminen tiimin liikkumisen nopeuttamiseksi. Rhapsodyn kaverina kentillä häärää Rowdy-botti, joka puolestaan estää esimerkiksi vastajoukkueen käyttämän skannauksen. Rhapsody on Faden lailla yksinoikeushahmo, joka ei saavu Apex Legendsiin (pääpeliin).

Apex Legends Mobile sai myös kaksi karttaa, joista toinen on uusi Pythas Block 0 ja toinen pääpelistä tuttu Kings Canyon. Pythas Block 0 -alueella pelataan ainoastaan Team Deathmatch -otteluita. Karttojen lisäksi pelaajia hemmotellaan kahdella uudella pelitilalla: Gun Gamella ja Hackilla. Jälkimmäisessä hakkerit ja puolustajat taistelevat vastakkain ADS satelliittien parissa. Jotta tekeminen ei varmasti loppuisi kesken, on mukaan lisätty vielä kolme uutta event-tapahtumaa, joista voi ansaita esimerkiksi rajoitetun ajan tarjolla olevia ulkoasuja ja muuta sälää.

Lisätietoja Apex Legends Mobilesta ja uudesta Distortion-kaudesta voit lukea EA:n sivuilta.

Alla uunituore Apex Legends Mobile Season 2: Distortion -kautta esittelevä traileri.V2.fi | Miia Lyyra
< Konami kertoo aikova... Huhu: Seuraava Assas... >

Keskustelut (0 viestiä)


Kirjoita kommentti
www.v2.fi™ © Alasin Media Oy | Hosted by Capnova