Tuorein sisältö

Assembly Summerin Counter-Strike: Global Offensive -turnauksen finaaliottelu ratkesi aamuyöllä - Into The Breach kaatoi suomalaisen JANO Esportsin

07.08.2022 klo 11.00 | Luettu: 543 kertaa | Teksti: Miia Lyyra


Assembly Summer 2022 -tapahtuma saapuu päätökseen tänään Helsingin Messukeskuksella. Viikonlopun aikana kamppailtiin Counter-Strike: Global Offensiven parissa ja Pro-turnauksen palkintopottina komeili 15 000 euroa.

Lauantain ja sunnuntain välisenä yönä päättyneen finaaliottelun voitti ruotsalais-englantilainen Into The Breach. Joukkueen tunnetuin pelaaja on William "draken" Sundin, joka on pelannut aiemmin muun muassa Fnaticin ja NiPin riveissä. Voitto varmistui kolmannessa kartassa, kun ITB veti voiton Infernosta luvuin 16-5.

Toiseksi turnauksessa jäi JANO Esports, jossa pelaavat Aleksi ”allu” Jalli, Lasse "ZOREE" Uronen, Olli "sLowi" Pitkänen, Tony "arvid" Niemelä ja Otto "ottob" Virtanen. JANO Esports tiedotti aiemmin tällä viikolla allun ja Slaava "twista" Räsäsen liittymisestä organisaatioon. Samalla organisaatio vaihtoi nimensä AHJO Esportsista JANO Esportsiksi. Organisaation julkaisemassa tiedotteessa allu totesi, että joukkueen tavoitteena on voittaa Assemblyjen turnaus. Hän kuitenkin lisäsi, ettei ole maailmanloppu, jos näin ei kuitenkaan käy. Voittoa ei tällä kertaa tullut, mutta toinen sija on silti hyvä saavutus uudelta joukkueelta.

Assemblyjen CS:GO-ottelut ovat saaneet jo palautetta. JANO Esportsin Lasse Uronen twiittasi, että aikatauluja voisi hieman hioa paremmaksi. Finaaliottelu päättyi vasta noin kello 3.15. Aikataulut venyivät sillä aiempi ottelu HAVU-ITB venyi odotettua pidemmäksi usean jatkoajan vuoksi.V2.fi | Miia Lyyra
< Valve lisäsi Nintend... Hogwarts Legacy -vel... >

Keskustelut (1 viestiä)

vammanen

09.08.2022 klo 13.53

ahneus haissee assemblyillä ku steami peliä pellaavat
lainaa

Kirjoita kommentti
www.v2.fi™ © Alasin Media Oy | Hosted by Capnova