Tuorein sisältö

Lähteiden mukaan Sony työstää Days Gone -elokuvaa, jonka pääosaan kaavaillaan skottilaista Sam Heughania

21.08.2022 klo 14.00 | Luettu: 1502 kertaa | Teksti: Miia Lyyra


Deadline-sivuston mukaan Sony on työstämässä Days Gone -pelistä elokuvaa. Lähteiden mukaan elokuvaa olisi tekemässä Oscar-ehdokas Sheldon Turner ja Deacon St. Johnin saappaisiin kaavaillaan näyttelijäksi Sam Heughania, joka on tunnettu esimerkiksi Outlander-sarjasta, jossa hän näyttelee Jamie Fraseria.

Selviytymisräiskintä Days Gonen tehnyt Bend Studio ilmoitti jo ennen pelin julkaisua, että teos tulisi saamaan jatkoa. Myöhemmin Sony on kuitenkin hylännyt jatkon, sillä mitä ilmeisemmin peli oli pettymys Sonylle. Yhtiö ei koskaan julkaissut myyntilukuja. Vuonna 2020 Bend Studiossa työskennellyt Days Gone -johtaja Jeff Ross jätti yhtiön. Hänen mukaansa Sony sai studiolaisille vaikutelman, että studio ja peli oli pelkkää pettymystä täynnä. Tällä hetkellä Bend Studio työskentelee uuden IP:n parissa.

Lähde: VGC


V2.fi | Miia Lyyra
< Syksyllä ilmestyvä S... John Marstonin äänin... >

Keskustelut (3 viestiä)

jördis

21.08.2022 klo 14.07 5 tykkää tästä

oli kyllä hyvä peli ja odotin että tulee kakkososa mutta kuulemma myi liian vähän.no kuitenki elokuvaan löytyy rahat.no empä kyllä katso elokuvaa koska teki tylyn tempun pelin tekijöille.
lainaa
Magol

21.08.2022 klo 16.59 6 tykkää tästä

jördis kirjoitti:
oli kyllä hyvä peli ja odotin että tulee kakkososa mutta kuulemma myi liian vähän.no kuitenki elokuvaan löytyy rahat.no empä kyllä katso elokuvaa koska teki tylyn tempun pelin tekijöille.
Olemme täysin samaa mieltä! Days Gone on yks upeimmista PS4-peleistä jota olen pelaillut. Toivottaa Days Gone 2 tulis näkymään joskus päivänvalossa...jos ikinä tapahtuu.
lainaa
Nimpnin

21.08.2022 klo 18.14 5 tykkää tästä

Loistava peli oli. Leffaa jos tehdään Deaconin näkökulmasta niin eikö ilmiselvä valinta olisi Sam Witwer? Sony taas kusee jaloilleen ennen kuin on päästy lähtöviivalta paria metriä pidemmälle.
lainaa

Kirjoita kommentti




www.v2.fi™ © Alasin Media Oy | Hosted by Capnova