Tuorein sisältö

Kiinalainen teknologiayritys NetEase on ostanut Beyond: Two Soulsin ja Heavy Rainin kehittäjänä toimineen Quantic Dream -pelitalon

31.08.2022 klo 22.00 | Luettu: 862 kertaa | Teksti: Miia Lyyra



Kiinalainen teknologiayritys NetEase on ostanut ranskalaisen Quantic Dream -pelitalon. Asiasta kerrottiin yhtiöiden julkaisemassa tiedotteessa. Yhtiöt eivät kuitenkaan julkaise tietoa siitä, millä hinnalla kauppa käytiin.

Quantic Dream toimii jatkossakin itsenäisesti ja sen johtajina toimivat David Cage ja Guillaume de Fondaumière. De Fondaumière kertoo tiedotteessa, että yhtiötä on yritetty ostaa myös aiemmin, mutta silloin ostajat ja Quantic Dream eivät ole päässeet yhteisymmärrykseen kaupan ehdoista. Näin ollen Quantic Dream on aina päättänyt jatkaa omana itsenäisenä studionaan.

Quantic Dreamin ja NetEasen kauppa ei sikäli tule suurena yllätyksenä, sillä NetEase osti vähemmistöosuuden yhtiöstä jo vuonna 2019 ja on siitä lähtien työskennellyt aktiivisesti studion kanssa. Yhtiöiden kertoman mukaan kaupan syntymisestä teki helppoa luottamus yritysten välillä ja kokemus hyvästä yhteistyöstä.

Quantic Dream on tunnettu Heavy Rainista, Beyond: Two Soulsista ja Detroit: Become Humanista.

Lisätietoja aiheesta voit lukea Gamesindustry.biz-sivustolta, jossa on julkaistu laaja artikkeli aiheesta.










V2.fi | Miia Lyyra
< Tässä ovat syyskuun ... Huhu: tässä kuussa p... >

Keskustelut (0 viestiä)


Kirjoita kommentti




www.v2.fi™ © Alasin Media Oy | Hosted by Capnova