Tuorein sisältö

Disney ja Marvel esittelivät tulevaa pelitarjontaansa - tulossa mm. Marvel-peli Pokémon GO:n tekijöiltä, uusi Tron-peli sekä Captain America ja Black Panther toisessa maailmansodassa

10.09.2022 klo 11.00 | Luettu: 1058 kertaa | Teksti: Mikko Seppänen



Mediajätti Disney järjesti eilen illalla ensimmäistä kertaa Disney & Marvel Games Showcase -lähetyksen vuosittain järjestettävän D23 Expo -fanitapahtuman yhteydessä ja nimensä mukaisesti lähetys keskittyi esittelemään eri pelinkehittäjien tulevia tuttuihin Marvel- tai Disney-hahmoihin perustuvia pelejä.

Alta löytyy kaikki reilun 20 minuutin aikana nähdyt pelitrailerit, jotka esittelivät joko uusia pelejä tai uutta pelikuvaa jo aiemmin julkistetuista peleistä.

Tron Identity


Lähetys alkoi uuden Tron-pelin julkistuksella ja mielenkiintoisesti pelistä vastaa Thomas Was Alone ja John Wick Hex kehittänyt Bithell Games. Toistaiseksi pelistä ei juuri muuta tiedetä, sillä Tron Identity -nimellä kulkevan pelin julkistustraileri oli erittäni minimalistinen.



Disney Illusion Island


Disney Illusion Island on neljän pelaajan humoristinen co-op-tasoloikka, josta vastaa uuden Battletoads-pelin kehittänyt Dlala Studios. Peli ilmestyy Nintendo Switchille ensi vuonna.



Marvel’s Midnight Suns


Pelinkehittäjä Firaxiksen mielenkiintoiselta vaikuttava taktinen roolipeli Midnight Suns sai uuden trailerin myötä myös vihdoinkin myös uuden julkaisupäivän, joka positiivisena yllätyksenä ei ole aiempien huhujen mukaisesti ensi vuonna vaan jo tämän vuoden joulukuussa.

Pelistä nähtiin pelitrailerin lisäksi myös lyhyt intro myöhemmin julkaistaville lyhyille animaatioelokuville, jotka esittelevät pelin hahmokaartin. Marvel-universumin pimeämmälle puolelle pääsee seikkailemaan joulukuun 2. päivä kun peli ilmestyy PC-, PlayStation 5- ja Xbox Series X|S -alustoille.






Marvel Snap

Marvel saa ihka oman digitaalisen keräilykorttipelin, kun Marvel Snap ilmestyy mobiilialustoille lokakuun 18. päivä.



Skydance New Media Project


Lähetyksen toiseksi viimeisenä trailerina nähtiin jo aiemmin tällä viikolla huhuttu toistaiseksi vielä nimeämätön uusi Kapteeni Amerikka/Musta Pantteri -peli, joka sijoittuu toiseen maailmaan sotaan. Trailerin perusteella mukana on myös tunnetumpien sankarien lisäksi kaksi muuta hahmoa.

Pelistä vastaa uusi pelistudio Skydance New Media mutta luottamusta uuteen pelinkehittäjään nostaa varmasti se, että sen johdossa on muun muassa Uncharted- ja Legacy of Kain -pelisarjoista tuttu Amy Hennig. Nyt esitellyn Marvel-pelin lisäksi uusi pelistudio kehittää samaan aikaan myös kokonaan uutta Star Wars -peliä.



World of Heroes


Lähetyksen viimeinen traileri esitteli huippusuositun AR- ja sijaintipohjaisen Pokémon GO -pelin kehittäneen Nianticin uuden pelin nimeltään World of Heroes, joka trailerin perusteella on juuri Marvel-versio pelinkehittäjän tutusta formaatista.

Pelin kerrotaan ilmestyvän ensi vuoden puolella mutta toivotaan, että peli menestyy paremmin kuin Nianticin Harry Potter: Wizards Unite, jonka palvelimet suljettiin tämän vuoden alussa parin vuoden jälkeen.



Koko lähetys


Lähetyksessä nähtiin myös useita lyhyempi paljastuksia ilman uusia pelitrailereita, kuten tieto siitä, että Sega Mega Drivelle ilmestynyt Gargoyles-sarjaan perustuva samanniminen peli on saamassa uusioversion lähitulevaisuudessa.

Kaikki nämä lyhyemmät julkistukset löytyvät koko lähetyksen videolta, jonka voi katsoa alta.




V2.fi | Mikko Seppänen
< Microsoft esittelee ... Surrealistinen pöytä... >

Keskustelut (0 viestiä)


Kirjoita kommentti




www.v2.fi™ © Alasin Media Oy | Hosted by Capnova