Tuorein sisältö

Nintendo vahvisti, mitä yhtiö tarkoittaa The Legend of Zelda: Tears of the Kingdom -pelin nimellä

17.09.2022 klo 14.00 | Luettu: 787 kertaa | Teksti: Miia Lyyra


Nintendo julkaisi tiistaina The Legend of Zelda: Tears of the Kingdomin, joka on The Legend of Zelda: Breath of the Wildin jatko-osa. Nintendo Direct -lähetyksen jälkeen pelaajat jäivät kuitenkin pohtimaan, mitä Nintendo tarkoittaa tears-sanalla. Tear voi nimittäin tarkoittaa kyynelehtimistä tai sitten esimerkiksi repimistä. Nintendo on vahvistanut, että sanalla tarkoitetaan kyynelehtimistä.

Nintendo UK peruutti tiistaina järjestetyn Nintendo Direct -lähetyksen näyttämisen Isossa-Britanniassa. Syyksi yhtiö kertoi kansallisen suruajan Elizabeth II:n kuoleman johdosta. Lähetyksen peruuttamiseen saattoi vaikuttaa myös tulevan Zelda-pelin nimi. Muualla livelähetys näytettiin normaalisti.

The Legend of Zelda: Tears of the Kingdom julkaistaan 12.5.2023.

Lähde: Polygon, Insider

V2.fi | Miia Lyyra
< Voi jehna sentään! S... Vince Zampellan muka... >

Keskustelut (2 viestiä)

fhosogiqnenit

17.09.2022 klo 14.49 2 tykkää tästä

taytyyko tollanenkin muka selittaa faneille yhta hyvin voisi selittaa kuka on pahis kuka on pahiksen apuri kuka on linkin apuri kuka tekee mitakin ja millon
lainaa
Barsukki

17.09.2022 klo 16.07 3 tykkää tästä

Ei mulla ainakaan tullut mieleen mitään repimistä. Ihan selkeästi tarkoittaa kyynelehtimistä. Nimen yhdistäminen kuningattareen on yhtä typerää kuin Corona oluen yhdistäminen koronavirukseen.
lainaa

Kirjoita kommentti
www.v2.fi™ © Alasin Media Oy | Hosted by Capnova