Tuorein sisältö

Xbox-konsolit saivat syyspäivityksen - mukana paranneltu äänichat, uudistunut pelikirjasto ja mahdollisuus hienosäätää asennuksia

21.09.2022 klo 21.45 | Luettu: 649 kertaa | Teksti: Mikko SeppänenMicrosoft on julkaissut tänään syyspäivityksen Xbox-konsoleille, joka tuo mukanaan joukon uusia ominaisuuksia. Näihin kuuluvat paranneltu äänichat Xbox One -konsoleilla ja Windows PC:llä, uudistunut kirjastonäkymä ja paljon muuta.

Yksi pieni mutta näkyvä ominaisuus on mahdollisuus vaihtaa Xbox Elite 2 -ohjaimissa Xbox-napin väriä. Päivitys julkaistiin sopivasti samana päivänä kun uusi riisutumpi versio mutta halvempi versio Elite 2 -ohjaimesta julkaistiin.Päivitys tuo myös mukanaan kokonaan uudistetun kirjastonäkymän, jossa on nyt mahdollista nähdä kaikki pelattavissa olevat pelit mukaan lukien tilauksiin, kuten Xbox Game Pass ja EA Access kuuluvat pelit. Pelaaja voi myös halutessaan katsoa tietyn tilauksen tarjonnan tai vain itse omistamansa pelit.Uuden järjestelmäpäivityksen myötä pelaajat voivat myös jatkossa hienosäätää tarkemmin pelien asentumista. Pelaajat voivat jatkossa valita asentavatko esimerkiksi Xbox Series X|S -konsoleille parannellut pelit tietylle asemalla. Halutessaan pelaajat voivat myös yksinkertaisesti antaa Xboxin päättää.

Muita syyspäivityksen mukana tuomia pieniä lisä on mahdollisuus kasata partyjä Xbox-sovelluksen puolella ja kaapata kuvia sekä jakaa PC:llä pelikuvaa Xbox Game Barin kautta. Tarkemmin päivityksen sisällöstä voi lukea Xbox Wiren puolelta.


V2.fi | Mikko Seppänen
< Kahdeksan minuuttia ... Jyrki Kasvi sai muis... >

Keskustelut (0 viestiä)


Kirjoita kommentti
www.v2.fi™ © Alasin Media Oy | Hosted by Capnova