Tuorein sisältö

Huhut vahvistuvat - tulossa on Halo Infinite battle royale?

26.09.2022 klo 17.04 | Luettu: 612 kertaa | Teksti: Manu Pärssinen


Venturebeat on haastatellut Paul Samsia, joka työskentelee Certain Affinity -pelistudiolla. Certain Affinityn on taas huhuttu työstävän Halo Infinite -liitännäistä battle royalea, eikä uusi haastattelu ainakaan kiellä asiaa. Studio on myös myöntänyt virallisesti, että välit 343 Industriesin kanssa ovat lämpimät.

"...yli kahden vuoden ajan olemme tehneet töitä Halo Infiniten kanssa ja ... he ovat hyvin tarkkoja siitä, mitä voimme sanoa", kertoi Sams. "Teemme jotain, mitä ei ole vielä julkistettu ja se on meidän vastuullamme, sekä ideointi että suunnittelu. Se on jotain suurta ja uutta tälle pelisarjalle, mutta en voi kertoa enempää. Se on suurin kolmesta projektistamme ja sitä työstää lähes 100 työntekijäämme".

V2.fi | Manu Pärssinen
< Salaisuuksia, vastau... Netflix perustaa uud... >

Keskustelut (2 viestiä)

Ubella

26.09.2022 klo 18.57 1 tykkää tästä

Hienoa!
Nykyään BR saisi olla joka räiskintäpelissä oletuksena mukana, aivan kuten perus pelimuodot DM, TDM, Capture the flag jne.
BR on hyvin tehtynä mahtava pelimuoto.
lainaa
bgoaowofhtoa

27.09.2022 klo 17.21

br oli jo ekas halossa 16 pelaajaa yks henki aivan umpisurkraa jos nuo pitaa tata isoma projektina mika estaa coopia ja custom gamesia ja muuta jarkevaa ei tarvi ihmetella miks halo on tippunut huipulta paskakerhoon
lainaa

Kirjoita kommentti
www.v2.fi™ © Alasin Media Oy | Hosted by Capnova