Tuorein sisältö

Kilpailu: Hintaopas.fi julkisti syyskuun haetuimmat pelit - kahdelle voittajalle palkinto!

12.10.2022 klo 15.00 | Luettu: 1373 kertaa | Teksti: Manu Pärssinen

Tilastot ja kilpailun tarjoaa Hintaopas.fi.


Voittajat on arvottu ja heihin otetaan pian yhteyttä - onnittelut "Kimmetainen" ja Riku Raitanen.


Syyskuun suosituimmista peleistä Hintaopas.fi:ssä kolme suosituinta on julkaistu syyskuussa, mikä näkyy niiden suosiossa. Ensimmäisen sijan jakavat EA Sportsin julkaiseman jalkapalloaiheisen videopelin FIFA 23:n versiot PS4 ja PS5. Hintaoppaan hintahistoria osoittaa, että ostamalla pelit oikeaan aikaan voit säästää hinnassa jopa yli 30 prosenttia.


Syyskuun puolella julkaistun Splatoon 3 (Switch) pelin hinnoissa on havaittavissa myös kiihtyvää vaihtelua viimeisen kuukauden aikana. Pelin hintahistoriaa voi tarkastella täältä.

Listan sijalle 4 on sijoittunut viime vuoden lopulla julkaistu toimintaseikkailupeli Grand Theft Auto: The Trilogy – The Definitive Edition (PS4), jonka hinnassa on voinut parhaimmillaan säästää yli 60%. Lokakuun alussa pelin on voinut saada halvimmillaan 29,90 eurolla.


Kunkin pelin kohdalta voi tarkastella sen hintahistoriaa, joka kertoo, miten pelin hinta on vaihdellut. Peleille voi asettaa myös hintavahdin, joka ilmoittaa tuotteen hinnan laskiessa.

Hintaopas.fi tarjoaa kahdelle V2.fi:n lukijalle palkinnoksi kärkiviisikon pelin tai lahjakortin, mikäli peliä ei ole vielä julkaistu - siis yhden per voittaja. Osallistu alla olevaan kilpailuun 26.10. kello 22:00 mennessä ja olet mukana kisassa.

Lempipeli sateiseen syyspäivään?

V2.fi | Manu Pärssinen
< Ensi vuonna ei ehkä ... Meta Connect -mutino... >

Keskustelut (0 viestiä)


Kirjoita kommentti




www.v2.fi™ © Alasin Media Oy | Hosted by Capnova