Tuorein sisältö

Junkertown-kartta poistettiin käytöstä ja Bastion palaa pelikentille ensi viikolla - Overwatch 2:n takkuinen alku käy pelaajien hermoille

20.10.2022 klo 22.00 | Luettu: 1024 kertaa | Teksti: Miia Lyyra



Overwatch kuopattiin ja tilalle astui Overwatch 2. Julkaisu on kuitenkin ollut kuoppainen, sillä heti 10. lokakuuta pelistä poistettiin kaksi hahmoa: Bastion ja Torbjörn. Näistä Bastion sai kunnolliset lähtöpassit, eikä hahmoa ole tällä hetkellä edes pelin valikoissa näkyvissä, eikä sillä ole voinut pelata missään pelimuodossa. Torbjörn sen sijaan on pelattavissa Quick Playssa, mutta ei ranked-pelimuodossa. Sen ongelmaa ei pidetty Bastionin tavoin niin merkittävänä, että hahmo olisi poistettu kokonaan. Bastion poistettiin listoilta, sillä siinä ollut bugi mahdollisti ultimate-kyvyn liiallisen käytön.

Myös Junkertown-kartta poistettiin käytöstä eilen 19. lokakuuta, sillä siitä löytyi bugi, joka aiheutti pelaajille graafisia ongelmia. Dexerton mukaan pelaajat pystyivät kuormittamaan palvelinta niin pahasti, että suorituskyky alkoi sakkaamaan.

Jon Spector kertoi Twitterissä, että Bastion ja Junkertown-kartta palaavat takaisin 25. lokakuuta.

Overwatch 2 on kärsinyt julkaisunsa jälkeen monista ongelmista. Joukkoon on kuulunut esimerkiksi servereihin liittyneet ongelmat. Blizzard myös lupasi, että hahmojen korjaus olisi nopea homma, mutta Bastionin korjaus kestää yhteensä 15 päivää. Kovin nopeasta prosessista ei siis voida puhua.

Pelin ongelmat eivät ole jääneet huomioimatta pelaajilta Twitterissä kyselläänkin, miksi korjaukset kestävän näin kauan ja miksi Overwatch 2:sta puuttuu vanhoja suosittuja karttoja. Lisäksi Twitterissä kysellään, milloin moni muu pelaajien kokema ongelma korjataan. Lokaa Overwatch 2:n niskaan kaataa myös YouTube-tili Fandom Games, joka on julkaissut Honest Game Trailers -videon, jossa Overwatch 2 lynkataan oikein kunnolla. Kanavalla on 1,29 miljoonaa seuraajaa.

Vaikka Overwatch 2:n alku on ollut takkuinen, keräsi peli siitä huolimatta jo ensimmäisen kymmenen päivän aikana jo 25 miljoonaa pelaajaa. Overwatch 2 on tällä hetkellä myös yksi Twitchin katsotuimmista peleistä, jota selittää drop-kampanja, jossa striimejä katsomalla katsojat voivat ansaita erilaista pelin sisäistä sälää.



Lähde: PC Gamer

V2.fi | Miia Lyyra
< Halo Infinite päivit... Loistavaa synkkyyttä... >

Keskustelut (0 viestiä)


Kirjoita kommentti




www.v2.fi™ © Alasin Media Oy | Hosted by Capnova