Tuorein sisältö

EA julkaisee keväällä 2023 merkittävän pelin, mutta ei suostu kertomaan mikä se on

03.11.2022 klo 22.00 | Luettu: 1233 kertaa | Teksti: Miia Lyyra


PC Gamerin uutisen mukaan EA on kertonut sijoittajille eilen, että se aikoo julkaista nimekkään IP-teoksen keväällä 2023. Tarkempi ajankohta on ennen huhtikuun loppua. Andrew Wilsonin mukaan peliala on muuttunut niin merkittävästi, ettei julkaisuja kannata tehdä hätiköidysti. Hän muistuttaa esimerkiksi Apex Legendsin julkaisusta, josta kerrottiin noin 48 tuntia ennen servereiden aukeamista. EA:n mukaan heillä on hyvä käsitys siitä, milloin peliä kannattaa markkinoida ja ilmeisemmin se aika ei ole nyt.

PC Gamerin mukaan EA:n isompi julkaisu saattaisi kuitenkin olla Star Wars Jedi: Survivor. Veikkaus perustuu EA:n antamiin tietoihin, jolloin se kertoi julkaisevansa kasan pelejä ja ainoastaan “suuri” IP on enää julkaisematta, joka voisi viitata Star Warsiin. Huhuja vahvistaa osaltaan myös Jeff Grubb, jonka mukaan EA:n keväällä 2023 julkaisema peli on Star Wars Jedi: Survivor.

Kuten sanottua, kyse on vielä huhusta, sillä EA on pitänyt tietonsa visusti salassa.

Aiemmin on jo paljastunut, että peli ilmestyy PlayStation 5:lle, Xbox Series -laitteille ja PC:lle. Päähenkilönä nähdään Cal Kestis ja tarina sijoittuu viisi vuotta Fallen Orderin jälkeen.




V2.fi | Miia Lyyra
< Pitkään odotettu Ato... New Yorkissa on närk... >

Keskustelut (0 viestiä)


Kirjoita kommentti




www.v2.fi™ © Alasin Media Oy | Hosted by Capnova