Tuorein sisältö

Valve ilmoitti yllättäen tehneensä merkittäviä muutoksia kahteen Counter-Strike: Global Offensiven klassikkoaseeseen ja poistaneensa legendaarisen kartan viralliselta turnauslistalta

20.11.2022 klo 17.00 | Luettu: 601 kertaa | Teksti: Mikko SeppänenValve julkaisi perjantaina lyhyen tiedotteen, jolla kertoi tehneensä muutoksia huippusuositun Counter-Strike: Global Offensiven aseisiin sekä Active Duty -karttalistaan.

Pelijulkaisijan tiiviistä ja asiallisesta uutisesta ei välttämättä välity kuinka isoista muutoksista on kyse, sillä Active Duty -karttalistauksesta poistettiin Dust2, joka on kenties yksi pelin ikonisimmista sekä yhä pelatuimmista kartoista ja se korvattiin Anubis-kartalla.. Active Duty -listalla kierrossa olevat kartat myös määrittelevät mitä karttoja tullaan pelaamaan pelin vuonna 2023 järjestettävässä Paris Major -turnauksessa.

Päivityksen kaksi muuta merkittävää muutosta olivat sen aseita koskevat päivitykset. Näistä ehkä merkittävämmältä tuntuu ilmoitus siitä, että pelin tappavimpana aseena tunnetun AWP-tarkkuuskiväärin lipas tulee puolittumaan ja entisen 10 luodin sijaan, aseessa on enää vain 5 luotia per lipas. Muutos ei varmastikaan tule olemaan merkittävä satunnaisille CS:GO-pelaajille mutta huippupelaajien- ja -joukkueiden kohdalla muutoksella voi olla merkittäviä vaikutuksia. Se käytännössä pakottaa AWP-aseen käyttäjät lataamaan kaksi kertaa useammin.

Päivityksen mukaan jatkossa myös ainoastaan Counter-terrorist-puolen käytössä oleva M4A1-S-rynnäkkökivääri tekee vähemmän vahinkoa pidemmältä matkalta mutta tämä muutos on vain 5 prosenttia (päivityksen mukaan vahinkokerroin on jatkossa 0,94 vanhan 0,99 sijaan). Kyseessä tuskin on siis aivan yhtä merkittävä muutos, kuin AWP:n kohdalla mutta tarkka vaikutus tullaan todennäköisesti näkemään ajan kanssa.

Lähde: Rock Paper Shotgun

V2.fi | Mikko Seppänen
< Danny Trejoa ei loot... Team Ninja aikoo pis... >

Keskustelut (0 viestiä)


Kirjoita kommentti
www.v2.fi™ © Alasin Media Oy | Hosted by Capnova