Tuorein sisältö

NFL-pelaaja Blake Martinez ilmoitti lopettavansa uransa - tienasi hetkeä aiemmin lähes 700 000 dollaria Pokémon-kortin myymisestä

21.11.2022 klo 22.00 | Luettu: 571 kertaa | Teksti: Miia Lyyra


Las Vegas Raidersin pelaaja Blake Martinez on ilmoittanut jäävänsä “eläkkeelle” amerikkalaisen jalkapallon pelaamisesta. Kotakun mukaan Martinez on tienannut Pokémon-korttien myymisellä niin hyvin, että hän voi jäädä eläkkeelle. Uutinen Martinezin päätöksestä järkytti monia, sillä hän on ainoastaan 28-vuotias.

Mitä ilmeisemmin Martinezilla on käynyt onni Pokémon-korttien kanssa, sillä vain muutama viikko ennen ilmoitusta eläkkeestä, hän oli myynyt arvokkaan Pokémon Illustrator -kortin. Kortin myynnistä Martinez nettosi 672 000 dollaria. Viime kuussa kortille annettiin kuntoluokitukseksi 9.5 (Gem Mint). Kotakun mukaan NFL-pelaaja on kerännyt kortteja jo vuosia. Hän ostaa uusia sekä vanhoja korttipakkauksia ja avaa niitä Instagramissa. Lisäksi hänellä on keräilykorttiyritys. Martinez itse on kertonut päättävänsä uransa siksi, että hän voi keskittyä perheeseen ja tuleviin intohimoihinsa. Mitä ilmeisemmin Pokémon-korttien keräily lukeutuu osaksi tulevia intohimoja.

Alla Goldin-huutokaupan jakama kortti-twiitti.
V2.fi | Miia Lyyra
< Elisa Masters Espoo ... Microsoftin uusin ta... >

Keskustelut (0 viestiä)


Kirjoita kommentti
www.v2.fi™ © Alasin Media Oy | Hosted by Capnova