Tuorein sisältö

Kazunori Yamauchi paljasti haastattelussa, että Gran Turismo -sarja saatetaan nähdä PC:llä

27.11.2022 klo 17.00 | Luettu: 743 kertaa | Teksti: Miia Lyyra


GTPlanetin(GT-sarjaan erikoistunut verkkoyhteisö) Jordan Greer pääsi haastattelemaan Gran Turismo 25 v. -tapahtumassa Gran Turismo -sarjan luojaa Kazunori Yamauchia. Greer kysyi haastattelussa, mitä Polyphony Digital ajattelee siitä, voisiko GT-sarjan osat saapua tulevaisuudessa myös PC:lle. Tausta-ajatuksena oli se, että osa Sonyn isoista sarjoista on jo käännetty PC-versioiksi, joten voisiko GT liittyä God of Warin ja Spider-Manin joukkoon.

Kazunori Yamauchi kertoo, että yhtiö on harkinnut GT-pelien tuomista PC:lle. Asiassa on kuitenkin muutama mutta. Yamauchin mukaan Gran Turismo on suunniteltu 4K/60fps, joka rajaa joitakin alustoja pois. Yamauchi ei siis suoraan luvannut saapumista PC:lle, mutta kommentti lienee herättää toivoa pelikansassa siitä, että saapuminen voisi kuitenkin olla mahdollista.

Toisaalta Gran Turismo 7 on julkaistu myös PlayStation 4:lle, joten käytännössä ajopelin voisi julkaista myös PC:lle. GTPlanetin foorumin keskustelun mukaan fanit epäilevät, että Sony olisi vihdoin tajunnut, että alustalta toiselle laajennus toisi huomattavasti lisätuloja. Jotkut kuitenkin epäilevät, että Polyphony Digital ei halua tuoda GT-sarjaa PC:lle monipuolisen modikulttuurin takia.

Ennen julkaisua GT7:n luvattiin olevan PlayStation 5:n yksinoikeuspeli, mutta jo kehitysvaiheessa Sony ottikin takapakkia ja kertoi tuovansa pelin myös PlayStation 4:lle. Gran Turismo -sarja on alusta saakka ollut PlayStation-konsoleiden yksinoikeus, joten mikäli osia julkaistaisiin muille alustoille, olisi se historiallista. Ensimmäinen GT-peli julkaistiin vuonna 1997.

Lähde: GTPlanet

V2.fi | Miia Lyyra
< Need for Speed Unbou... Marvelin Midnight Su... >

Keskustelut (1 viestiä)

Forza

28.11.2022 klo 11.00

Forza Motorsport on kaikin puolin parempi ja laadukkaampi peli ja malliesimerkki AAAAA+ luokan laatupelistä, jollaiseen pleikkarin suorituskyky ei yksinkertaisesti riitä.
lainaa

Kirjoita kommentti
www.v2.fi™ © Alasin Media Oy | Hosted by Capnova