Tuorein sisältö

Arnold Schwarzenegger ja Milla Jovovich saapuvat World of Tanksiin - katso jouluinen traileri tästä

28.11.2022 klo 22.15 | Luettu: 719 kertaa | Teksti: Miia Lyyra


Arnold Schwarzenegger ja Milla Jovovich saapuvat World of Tanks -peliin joulukuussa, kun Lomaoperaatio-joulutapahtuma alkaa. Arnold Schwarzeneggerille kerta ei ole ensimmäinen, sillä herra nähtiin World of Tanksissa myös viime vuonna. Millalle kerta on ensimmäinen, mutta aiemmin hänet on nähty näyttelemässä Resident Evil -elokuvissa.

Lomaoperaation aikana panssarikomentajat kohtaavat kaksikon tallissaan, jossa he jakavat erilaisia haasteita ja tehtäviä. Näitä suorittamalla pelaajia palkitaan Arnold ja Milla -teemaisilla vaunutyyleillä, tunnuksilla, kirjoituksilla ja koristeilla. Lisäksi kaksikko myös ääninäyttelee osia World of Tanksissa.

Joulutapahtumat alkavat 1. joulukuuta ja se kestää aina 9. tammikuuta 2023 saakka.

World of Tanks PC
1. joulukuuta2022 – 9. tammikuuta 2023

Joulutapahtuman aikana on tarjolla tehtäväsarjoja ja haasteita, joiden suorittamisesta palkitaan muokkauselementeillä. Lomaoperaation aikana on käytössä oma valuutta ja resurssit.

World of Tanks Modern Armor
13. joulukuuta 2022 – 2. tammikuuta 2023

Pelaajat voivat liittyä Team Arnoldiin tai Team Millaan ja osallistua Lomaoperaatio-tapahtumaan. Jahdin aikana on mahdollista ansaita erilaisia palkintoja.

World of Tanks Blitz
17. joulukuuta – 27. joulukuuta 2022

Kirjaudu peliin ja ansaitse ilmainen lahja. Lisäksi voit yrittää voittaa taisteluita, joista palkitaan Arnold ja Milla -palkinnoilla.

Alla joulutapahtumaa esittelevä traileri.V2.fi | Miia Lyyra
< Steamin servereillä ... Ensimmäinen The Witc... >

Keskustelut (0 viestiä)


Kirjoita kommentti
www.v2.fi™ © Alasin Media Oy | Hosted by Capnova