Tuorein sisältö

High on Life -pelaajat jäivät jumiin ravintolaan - ulospääsy ei ole kivutonta

29.12.2022 klo 22.00 | Luettu: 1292 kertaa | Teksti: Miia Lyyra


High on Life -pelaajat ovat raportoineet ongelmasta, jonka takia pelaajat jäävät jumiin Applebees-ravintolan sisälle. Kummallinen ja kiusallinen bugi korjaantuu ainoastaan vain sillä, että pelaaja aloittaa koko pelin alusta. Kivuliasta asiasta tekee se, että High on Life on useita tunteja pitkä kokonaisuus, joten alusta aloittaminen ei välttämättä houkuttele.

Gamerantin mukaan kehittäjät ovat tietoisia ongelmasta, mutta toistaiseksi kehittäjät eivät ole korjanneet bugia. Kunnes ongelma on korjattu, kannattaa ravintolassa poikkeamista vältellä.

V2.fi:n Matias arvosteli High on Lifen 3,5 tähden arvoiseksi ja luonnehti peliä seuraavasti: “High on Life tarjoaa vauhdikkaan ja värikkään räiskintäkokemuksen rääväsuisen Justin Roilandin faneille.” Arvostelun voit lukea tästä.

Alla twiitattu video, jossa näkyy ravintolaan jumiutunut pelaaja.


V2.fi | Miia Lyyra
< Nvidian GeForce RTX ... Silent Hill: The Sho... >

Keskustelut (1 viestiä)

destev

30.12.2022 klo 13.40

On tuolla muutama muukin pelin pysäyttävä bugi jotka saattaa korjautua tai olla korjautumatta tappamalla itsensä ja lataamalla checkpointin, kuten vaikka luolasta paetessa sen jälkeen kun tappoi sen porapääpomonjonkanimeäenmuista. Itselläni tuo ei korjautunut, joten jouduin käyttämään huijauksia myrkkyjärven ylittämiseksi. Kaiken lisäksi tämäkään bugi ei varmasti jäänyt tekijöiltä huomaamatta, sillä peli kirjaimellisesti kommentoi että pakenin luolasta huijaamalla.

Ihmettelen miksi tuo yksittäinen ravintolabugi on oman artikkelin arvoinen, kun siinä ei ole mitään mielenkiintoista, toisin kuin tuo toinen missä devaajat suoraan tunnustaa pelin rikkovan bugin olemassaolon.
lainaa

Kirjoita kommentti




www.v2.fi™ © Alasin Media Oy | Hosted by Capnova