Tuorein sisältö

Uudet Lego-figuurit vihjaavat 2K Gamesin kehittävän tuttuja muoviukkoja käyttävää jalkapallopeliä

01.01.2023 klo 19.00 | Luettu: 1040 kertaa | Teksti: Mikko Seppänen



Viime vuoden helmikuussa huhuttiin Legon yhteistyössä 2K Gamesin pelistudioiden kanssa kehittävän useita erilaisia urheiluaiheisia Lego-pelejä ja nyt julkisuuteen vuotanut kuva yhdestä Legon minifiguuripussista näyttäisi vahvistavan ainakin jalkapalloaiheisen peli olevan tekeillä.

Kuvan tulevasta Lego-hahmosta oli löytänyt Instagram-käyttäjä 1414falconfan Legon omilta sertifiointisivuilta ja Finnius Dash -nimisen hahmon paketissa on selkeästi Lego-logon lisäksi näkyvissä myös 2K Gamesin logo.

Mielenkiintoisesti pelaajalla näyttäisi olevan päällään FC Barcelonan pelipaita, joten vaikka hahmon nimen perusteella peli ei välttämättä tule pitämään sisällään oikeita pelaajia, niin mahdollisesti oikeat joukkueet siinä tullaan näkemään.



Tarkempaa tietoa mahdollisen Lego jalkapallopelin tai muiden 2K Gamesin julkaisemien pelien julkaisuaikataulusta ei vielä ole tiedossa, mutta huhujen mukaan pelejä on työstämässä ainakin kaksi pelistudiota, jotka ovat Visual Concepts ja Sumo Digital.

Tulevan jalkapallopelin kehityksestä vastaa huhujen mukaan Sumo Digital ja aiemmin muun muassa NBA2K- ja WWE2K-pelisarjojen kehittänyt Visual Concepts taas työskentelee jonkinlaisen ajopelin parissa.

Lähde: VGC

V2.fi | Mikko Seppänen
< Payday 3 paljasti uu... The WItcher 3 -päivi... >

Keskustelut (0 viestiä)


Kirjoita kommentti




www.v2.fi™ © Alasin Media Oy | Hosted by Capnova