Tuorein sisältö

Omituiset yksityiskohdat summautuvat - yhtä Steamin odotetuimmista peleistä ei ehkä ole olemassa?

26.01.2023 klo 12.36 | Luettu: 1217 kertaa | Teksti: Manu Pärssinen


Kotaku uutisoi The Day Before -nimisestä zombie-selviytymisräiskintäseikkailusta, joka on pitkään heilunut Steamin toivelistojen kärkitiloilla, jopa korkeammallakuin kuin Starfield.

Äskettäin pelin julkaisijat ilmoittivat yhdeksän kuukauden viivästyksestä, jonka syynä on se, että "joku muu" olikin rekisteröinyt pelin nimen Pohjois-Amerikassa. Samalla viivästytettiin myös uuden trailerin julkaisua. Aikaloikka kuulosti melkoisen isolta ja taustalla vaikutti olevan jotain muutakin, joten asiaa on alettu kaivella.

Vuonna 2021 pelistä julkaistiin joitakin videoita ja se piti julkaista vuonna 2022, mutta kehitystä viivästytettiin Unreal Engine 5:een siirtymisen myötä. Nyt tuli siis uusi viivästys ja peli on ilmeisesti nimikiistan vuoksi myös "blokattu Steamista", tekijöiden sanojen mukaan.

Kotakun artikkeli kuitenkin kertoo, että myös pelin Discord-palvelimien moderaattori on nyt alkanut epäillä, onko koko peliä edes olemassa. Edes moderaattoritiimille ei ole näytetty pelattavaa peliä. Skeptisyys The Day Beforea kohtaan on kasvanut muillakin keskustelualustoilla ja meemit ovat lähteneet liikkeelle.
V2.fi | Manu Pärssinen
< Minecraft Legends, R... Pidätkö jääkiekkopel... >

Keskustelut (3 viestiä)

dgfgchzxhg

26.01.2023 klo 16.52

Eiköhän peli ole olemassa; Siihen materiaaliin mitä on näytetty ollaan panostettu ja laitettu aika paljon rahaa ja aikaa mutta joku jästipää vain keksi rahastaa nimellä.

Ajoituskin siihen on aika täydellinen koska nyt kun peli on "varatulla" nimellä painettu ja valmis lähtemään kauppoihin niin on kova paine tekijöillä vaan "ostaa nimi" ja jatkaa siihen mihin jäätiin.
lainaa
dgfgchzxhg

26.01.2023 klo 16.54

En tosin ymmärrä mikseivät itse pelintekijät varanneet nimeä jo kauan ennen julkistamista.. Lueskelin, että nimi ostettiin pian julkistamisen jälkeen.

Oma moka.
lainaa
gowkwbckwnfnwikw

26.01.2023 klo 18.47

siita roskapelien tulvan alkanisesta onkin jo niin pitka aika et kaikki on turtuneet asiaan nyt pitaa saada uus olemattomien pelien tulva mullakin on viis peliideaa mihin ei oo riviakaan koodia teen kaikil kauppasiv8n
lainaa

Kirjoita kommentti
www.v2.fi™ © Alasin Media Oy | Hosted by Capnova