Tuorein sisältö

Battlefield 2042 palaa ensi viikolla uuden päivityksen myötä takaisin pelisarjan tuttuun hahmoluokkajärjestelmään

29.01.2023 klo 17.00 | Luettu: 1749 kertaa | Teksti: Mikko SeppänenPelinkehittäjä DICE on ilmoittanut ensi viikolla Battlefield 2042 -pelin palaavan aiemman ilmoituksen mukaisesti takaisin pelisarjan aiemmista osista tuttuun hahmoluokkajärjestelmään.

Uuden 3.2. -version myötä peli jakaa pelaajien mielipiteitä jakaneet spesialistihahmot neljään luokkaan, jotka ovat Assault, Engineer, Recon ja Support. Samalla päivitys muuttaa myös pelin aiemmin vapaata varustejärjestelmää ja jatkossa laitteet ovat saatavilla vain tietyillä hahmoluokilla.

Teoriassa muutoksen pitäisi pelistudion mukaan parantaa tasapainoa ja metapeliä sekä lisätä vaihtuvuutta hahmoluokkien välillä. Tarkemmin hahmoluokkauudistuksen taustoista DICE:n kehitystiimi kirjoitti jo viime vuoden puolella.

Ensi viikolla ilmestyvä päivitys tuo jälleen myös uudistuksia Battlefieldin karttoihin ja tällä kertaa päivitykset kohdistuvat Etelämantereelle sijoittuvalle Breakaway-karttaan. Karttaa on päivityksessä pienennetty ja virtaviivaistettu, joka DICEn mukaan lisää kartalla tapahtuvien intensiivisten taistelukohtaamisten määrää.

Tietenkin päivitys tuo mukanaan myös uusia aseita, lisäosia aseisiin sekä muita pieniä päivityksiä joista voi lukea tarkemmin pelistudion 3.2 -päivityksen yksityiskohtiin pureutuvassa päivityksessä.

Lähde: Eurogamer

V2.fi | Mikko Seppänen
< Modeemit kuumiksi - ... Videoarvostelu: Stra... >

Keskustelut (1 viestiä)

Nisu

Rekisteröitynyt 20.03.2014

29.01.2023 klo 22.07 3 tykkää tästä

Nyt yli vuosi julkaisun jälkeen alkaa 2042 muistuttamaan Battlefieldiä, kyllä tuossa vielä hiomista löytyy mutta onneksi parempaan suuntaan ollaan menossa.
lainaa

Kirjoita kommentti
www.v2.fi™ © Alasin Media Oy | Hosted by Capnova