Tuorein sisältö

Avaruudessa kukaan ei kuule merimieslauluasi - paitsi jos löydät Dead Spacen salaisuuden

11.02.2023 klo 11.00 | Luettu: 1212 kertaa | Teksti: Mikko Seppänen



Muutama viikko sitten ilmestynyt modernin kauhuklassikko Dead Spacen uusioversio on ihastuttanut faneja ja kriitikoita (V2.fi:n arviossa peli sai täydet 5/5 pistettä) alkuperäisen pelin tunnelman tavoittamisella sekä uskollisella toteutuksellaan.

Uusi Dead Space ei kuitenkaan ote itseään ihan liian vakavasti, sillä pelaajat ovat onnistuneet löytämään pelistä hauskan salaisuuden. Kyseessä on etenkin TikTokissa pari vuotta sitten suosiota saaneen Wellerman-merimieslaulun säveleen sovitettu kappale, joka kertaa pelin tapahtumapaikkana olevan avaruusalus USG Ishimuran vaiheet ennen pelin alkua.

Salaisuuden löytäminen ei ole kuitenkaan mikään täysin itsestäänselvyys, sillä pelaajan pitää onnistua löytämään avaruusalukselta huone, jossa on rukousympyrä piirrettynä näytön eteen jolla on pelin pahamaineinen punainen artefakti ja tömistellä siinä maata sekä tehdä melee-hyökkäyksiä rytmissä, joka on pääteltävissä ympäri alusta löytyvistä mysteerisellä aaltosymbolilla merkityistä koodeista.

Jos salaisuuden löytäminen tuntuu vähän liian monimutkaiselta, niin onneksi YouTubettaja Jester on tehnyt näppärän videon, jossa näkyy paitsi se miten salaisuus löytyy, niin myös itse merimieslaulu.



Dead Spacen uusioversio on nyt saatavilla PC-, PlayStation 5- ja Xbox Series X|S -alustoille.

Lähde: Eurogamer

V2.fi | Mikko Seppänen
< Epic Games Storen tä... Sony syyttää Microso... >

Keskustelut (1 viestiä)

Nisu

Rekisteröitynyt 20.03.2014

11.02.2023 klo 17.16

Alkuperäisen löytäjän video linkattu, hyvä. :)
lainaa

Kirjoita kommentti




www.v2.fi™ © Alasin Media Oy | Hosted by Capnova