Tuorein sisältö

Trans Witches are Witches -paketin myyntitavoite on lähes saavutettu - ostamalla paketin tuet LGBTQ+-kehittäjiä

17.02.2023 klo 20.00 | Luettu: 1209 kertaa | Teksti: Miia Lyyra

Joukko itsenäisiä kehittäjiä julkaisi yhdessä Trans Witches are Witches -paketin, joka on luotu vaihtoehdoksi Hogwarts Legacyn ostamiselle. 60 dollaria maksava paketti sisältää yhteensä yli 300 euron edestä pelejä, musiikkia ja taidetta. Tuotot menevät tasan kaikkien kampanjaan osallistuneiden kehittäjien kesken.

Trans Witches are Witches kääntyy suomeksi muotoon transnoidatkin ovat noitia. Paketin myyntisivustolla kerrotaan, että paketti sisältää noituutta ilman transfobiaa, antisemitismiä ja alt-right-liikettä. Velhomaailman luojana tunnettu J.K. Rowling on viime vuosina julkaissut useita transfobisia lausuntoja, mikä on saanut monet kääntymään kirjailijaa vastaan. Nyt Hogwarts Legacy on päätynyt kritisoitavaksi, sillä vaikka J.K. Rowling ei ole ollut pelin tekemisessä mukana, saa hän silti pelistä tuloja esimerkiksi lisenssimaksun muodossa. Lisää aiheesta voit lukea kampanjan sivuilta.

Tällä hetkellä Trans Witches are Witches -paketti on kerännyt varoja noin 159 700 dollaria. Kampanjan tavoite on saavuttaa 192 000 dollaria. Paketti on myynnissä 24. helmikuuta saakka.


Kuva: Scop.io / Linus Strandholm

V2.fi | Miia Lyyra
< Firaxiksen pomo läht... Command & Conquerin ... >

Keskustelut (2 viestiä)

Nimpnin

17.02.2023 klo 20.19 19 tykkää tästä

Taidankin hakea Kärkkäiseltä Hogwarts Legacyn ja kaikki Rowlingin kirjat huomenna.
lainaa
Pc_master_race

18.02.2023 klo 19.14

VMP eli häpeä olemassaoloasi.
lainaa

Kirjoita kommentti




www.v2.fi™ © Alasin Media Oy | Hosted by Capnova