Tuorein sisältö

Alkuperäiset vihaiset linnut saivat lähtöpassit - Rovio lopettaa liiallista suosiota nauttineen pelin myynnin

23.02.2023 klo 20.00 | Luettu: 1653 kertaa | Teksti: Miia Lyyra


Rovio on poistanut alkuperäisen Angry Birds -pelin Google Play Storesta, minkä lisäksi pelin nimi vaihtuu App Storen puolella. Jatkossa Rovio Classics: Angry Birds tunnetaan nimellä Red's First Flight. Yhtiö ei ole kommentoinut, miksi vihaiset linnut saavat lähtöpassit ainoastaan Google Play Storen puolella. Uudelleennimeäminen kuitenkin vaikeuttaa pelin löytämistä App Storessa. Jokainen joka on hankkinut alkuperäisen Angry Birdsin jo aiemmin, voi edelleen tahkota peliä ilman huolta.

Rovion tekemän ratkaisun taustalla on klassikkopelin liian hyvä menestys, joka vaikuttaa yhtiön muiden pelien suosioon. Twitterissä julkaistun tiedotteen mukaan fanit voivat jatkaa muiden Angry Birds -pelien pelaamista. Näihin kuuluvat mm. Angry Birds 2 ja Angry Birds Friends. Näissä on kuitenkin mukana erilaisia mikromaksuja. On oletettavaa, että pelin suosio vaikuttaa mikromaksutuottoihin negatiivisesti.

Alla Rovion julkaisema tiedote.



V2.fi | Miia Lyyra
< Valve julkisti suuri... Shinji Mikami jättää... >

Keskustelut (3 viestiä)

viqpgbpwjfnd

23.02.2023 klo 21.27 1 tykkää tästä

just joo tohonhn muutkin pyrkii et nesin super mario brosii pleikan metal gearii ja tomb raidereit ei vois enaa kukaa pelata ja pitais kaikista maksaa kuukausimaksuja onneks ne o merirosvokopioina vaik pelifirmojen poliisit kavis kaikki kasetit ja cdt ihmisten kotoa hakemassa ja polttamassa. yllatys et suomifirma ekana tekee asian noin avoimesti et kukaan ei osta meian uusia pelei kun kaikki pelaa vanhoja. moni muu kuten rockstar on vaan selitellyt et uudet on niin hyvii ettei vanhoja tarvita
lainaa
LateHuominen

Rekisteröitynyt 18.01.2015

24.02.2023 klo 07.11 1 tykkää tästä

Pelasin tuota Symbian-laitteella ja kyllästyin, vielä en ole kokenut tarvetta pelata uudelleen. Yllättävän pitkään se on pysynyt pelaajien suosiossa.
lainaa
Pc_master_race

24.02.2023 klo 10.22 1 tykkää tästä

Roviosta tuli ahne paskafirma. Nyt on järkiään vallalla "maksa 300 kolikkoa, että voitat 10". Itse en enää uhraa edes sitä kymmentä euroa kuukaudessa koko puljuun, minkä ennen ihan tukemisen takia laitoin.
lainaa

Kirjoita kommentti




www.v2.fi™ © Alasin Media Oy | Hosted by Capnova