Tuorein sisältö

Hitman-kehittäjä IO Interactive paljasti kehittävänsä uutta fantasiamaailmaan sijoittuvaa nettiroolipeliä

28.02.2023 klo 22.00 | Luettu: 819 kertaa | Teksti: Mikko Seppänen



Hitman-peleistä tuttu tanskalainen pelinkehittäjä IO Interactive julkisti tänään tekevänsä kokonaan uuden aluevaltauksen ja pelistudion seuraava peli tulee olemaan uuteen fantasiamaailman sijoittuva nettiroolipeli.

Toistaiseksi vain Project Fantasy -nimellä kulkeva peli on pelistudion tiedotteen mukaan useille pelinkehittäjille henkilökohtainen projekti, sillä monet ovat aloittaneet pelaamisensa fantasiagenren parissa esimerkiksi Suomessakin Taistelupeli-nimellä julkaistujen Fighting Fantasy -pelikirjojen myötä.

Pelistudio lupaa luoda pelimaailman, joka tuntuu tutulta mutta on samalla IO Interactiven oma visio jonka parissa pelaajat voisivat mahdollisesti viihtyä jopa vuosia. Tarkemmin pelin sisällöstä tai siitä millainen nettiroolipeli olisi kyseessä, sillä MMO-peliksi pelistudio ei uutta projektiaan ainakaan vielä toistaiseksi kutsu.

Uuden projektin ilmoituksen yhteydessä IO Interactive myös kertoi hakevansa uusia työntekijöitä, joten jos lukijoista löytyy intohimoisia fantasiaharrastajia joilla on pelialan kokemusta tai kunnianhimoa, niin pelistudion avoimia työpaikkoja voi tutkia firman verkkosivuilta ja IO Interactive tulee myös olemaan mukana GDC-tapahtumassa maaliskuun loppupuolella.



Lähde: Eurogamer

V2.fi | Mikko Seppänen
< Videoblogi:Pelimuseo... Useiden fanien miele... >

Keskustelut (0 viestiä)


Kirjoita kommentti




www.v2.fi™ © Alasin Media Oy | Hosted by Capnova