Tuorein sisältö

Joukko veteraanikehittäjiä lähti Burnout ja Need for Speed -peleistä tunnetulta Criterion Gamesilta ja perusti uuden pelistudion

16.03.2023 klo 19.00 | Luettu: 331 kertaa | Teksti: Mikko SeppänenCriterion Games on menettänyt useita veteraanikehittäjiä, jotka ovat lähtenee pois pelijulkaisija EA:n omistamasta pelistudiosta perustaakseen kokonaan uuden peliyrityksen nimeltään Fuse Games.

Burnout ja Need for Speed -pelisarjoista tunnetulta pelistudiolta lähtivät pois sen entisen pomon Matt Websterin lisäksi myös neljä muuta pitkäaikaista ja johtoasemissa pelistudiolla ollutta pelinkehittäjää.

Fuse Gamesille siirtyvät Criterionin entinen sisällöntuotannon johtaja Steve Uphill, tuotannon johtaja Pete Lake, toiminnanjohtaja Alan McDarimant ja teknologiajohtaja Andrei Shires. Criterionilla kävi siis varsin kova aivovuoto mutta Fuse Games taas on onnistunut jo palkkaamaan 17 kehitystiimin työntekijää merkittävän alkurahoituksen turvin.

Yksi syy pitkäaikaisten pelinkehittäjien lähtöön voi olla viime vuoden loppupuolella ilmestyneen Need for Speed: Unbound -pelin menestys. Vaikka peli saikin varsin hyviä peliarvioita (V2.fi:n arviossa 4/5 tähteä) niin pelijulkaisija EA ei juurikaan panostanut pitkäaikaisen pelisarjan viimeisimmän osan mainontaan.

Lähde: Eurogamer

V2.fi | Mikko Seppänen
< Ghostwire: Tokyo vih... Tämän viikon Epic Ga... >

Keskustelut (0 viestiä)


Kirjoita kommentti
www.v2.fi™ © Alasin Media Oy | Hosted by Capnova