Tuorein sisältö

Arkane kertoo kuunnelleensa faneja ja pyrkii poistamaan Redfallin yksinpelistä vaatimuksen jatkuvasta nettiyhteydestä

22.03.2023 klo 20.00 | Luettu: 398 kertaa | Teksti: Mikko SeppänenPelinkehittäjä Arkane Studios kertoo työskentelevänsä aktiivisesti poistaakseen tulevasta Redfall-vampyyriräiskinnästä vaatimuksen jatkuvasta nettiyhteydestä peliä yksin pelattaessa.

Asiasta kertoi pelin ohjaaja Harvey Smith Eurogamer-sivustolle antamassaan haastattelussa ja syynä pelinkehittäjän mukaan on pelaajilta tullut negatiivinen palaute viime kuussa paljastetusta vaatimuksesta jatkuvasta nettiyhteydestä.

Smithin mukaan pelinkehittäjät usein reagoivat kritiikkiin ilman empatiaa toteamalla, että pelaajat ovat joka tapauksessa lähes aina netissä mutta peliohjaajan mukaan tämä usein jättää huomioimatta pelaajat, jotka asuvat huonolla tai epävakaalla internetyhteydellä varustetulla alueella.

Tämän vuoksi Smith kertoo Arkane Studiosin pyrkivän vielä hyvin lähellä pelin julkaisua poistamaan jatkuvan nettiyhteyden vaatimuksen pelistä, koska Smithin mukaan pelissä ei ole mikromaksuja tai mitään pelin sisäisiä ostoksia, joten pelillä ei sen vuoksi ole mitään tarvetta ole jatkuvasti netissä.

Vaatimus jatkuvasta nettiyhteydestä oli Smithin mukaan keino pelistudion saada tietoa pelaajien toimista pelin eri mekaniikkojen suhteen ja mahdollisuuden hienosäätää niitä tarvittaessa. Se myös todennäköisesti kytkeytyy pelin neljän hengen yhteistyöpelitilaan.

Redfall ilmestyy PC- ja Xbox Series X|S -alustoille sekä Microsoftin Xbox Game Pass -palveluun toukokuun 2. päivä.Lähde: Eurogamer

V2.fi | Mikko Seppänen
< EA poistaa vanhempia... Hupsista! Ääninäytte... >

Keskustelut (0 viestiä)


Kirjoita kommentti
www.v2.fi™ © Alasin Media Oy | Hosted by Capnova