Tuorein sisältö

Epic Games joutui tarkentamaan käyttäjille, mihin Unreal Editor for Fortnitea saa käyttää - käyttöehtoja rikkovista rakennelmista on luvassa porttikielto

25.03.2023 klo 14.00 | Luettu: 1193 kertaa | Teksti: Miia Lyyra


Kuva: Epic Games

Epic Games julkaisi 22. maaliskuuta Unreal Editor for Fortniten ja Fortnite Creator Economy 2.0:n. UEFN:n avulla tekijät voivat julkaista omaa sisältöään Fortniteen. Nyt Epic Games on kuitenkin joutunut tarkentamaan sitä, mitä Fortniteen saa luoda ja mikä on käyttöehtojen vastaista.

Epic Games muistuttaa, että sisällön tulee noudattaa asetettuja sääntöjä, tekijänoikeuksia ja DMCA-ohjeita. Jos tehty sisältö ei noudata näitä, voi sisällöntuottajaa uhata pysyvä porttikielto. Epic Games kuitenkin lupaa, että ensimmäisenä luvaton sisältö tullaan poistamaan ja tekijää muistutetaan käyttöehtojen noudattamisesta.

The Vergen mukaan Fortnitessa on nyt jo nähty Overwatch-sisältöä ja Mario Kart -ratoja. Epic Games on puuttunut myös yhtiön oman sisällön kopioimiseen, sillä osa tekijöistä on halunnut julkaista aiempia Fortnite-karttoja.Lähde: The Verge, Epic Games (1), Epic Games (2)

V2.fi | Miia Lyyra
< Nyt on aika tehdä vi... Pariisin CS:GO-major... >

Keskustelut (0 viestiä)


Kirjoita kommentti
www.v2.fi™ © Alasin Media Oy | Hosted by Capnova