Tuorein sisältö

Kesän E3-messuilla käy kato - Ubisoft, Sega ja Tencent ovat kaikki ilmoittaneet jättävänsä pelialan tapahtuman väliin

28.03.2023 klo 23.00 | Luettu: 949 kertaa | Teksti: Mikko SeppänenReilu kuukausi sitten ranskalainen pelijulkaisija Ubisoft kertoi ehdottomasti osallistuvansa kesällä järjestettäviin pelialan E3-messuille ja olevansa innostunut esittelemään vahvaa tulevien pelien valikoimaansa.

Ilmeisesti kuitenkin into on ehtinyt laantumaan, sillä Ubisoft ilmoitti eilen VGC-sivustolle jättävänsä pelialan tapahtuman sittenkin väliin ja sen sijaan järjestävänsä erillisen Ubisoft Forward -tapahtuman kesäkuussa päivää ennen E3:n alkua.

Tänään myös pelijulkaisijat Sega ja Tencentin omistama Level Infinite ilmoittivat jäävänsä pois pelialantapahtumasta. Segan edustajat olivat IGN-sivustolle antamassaan lausunnossa kertoneet pelijulkaisijan huolellisen harkinnan jälkeen päättäneen jättää messut väliin.

Aiemmin jo Microsoft, Sony ja Nintendo ovat ilmoittaneet etteivät tule osallistumaan fyysisesti tämän vuoden tapahtumaan mutta Microsoft on kuitenkin yhä järjestämässä tulevaa pelitarjontaa esittelevän lähetyksen osana E3-messuja.

Tällä hetkellä ei ole tarkalleen tietoa siitä, mikä on saanut useat pelijulkaisijat jättämään aiemmin pelialan suurimpiin kuuluneen tapahtuman väliin. Tänä vuonna tapahtuman tuotannosta vastaa pelialan kattojärjestä ESA:n sijaan messufirma ReedPop, joka on kuitenkin järjestänyt aiemmin muun muassa PAX, EGX ja Star Wars Celebration -tapahtumia.

Nähtäväksi siis jääkin tuleeko E3-messut enää palaamaan koronavuosien taukojen ja etätapahtuman jälkeen samaan merkkiasemaan mikä sillä aiemmin oli.

Lähde: Eurogamer

V2.fi | Mikko Seppänen
< Nintendo esitteli yl... Xboxin Elite-ohjaime... >

Keskustelut (0 viestiä)


Kirjoita kommentti
www.v2.fi™ © Alasin Media Oy | Hosted by Capnova