Tuorein sisältö

The Last of Us Part I -pelin PC-versio sai pelaajilta murskavastaanoton teknisten ongelmien vuoksi

31.03.2023 klo 20.05 | Luettu: 1572 kertaa | Teksti: Mikko SeppänenPelinkehittäjä Naughty Dog on joutunut pikaisesti kursimaan kasaan ja julkaisemaan jo kaksi päivitystä aiemmin tällä viikolla julkaistuun The Last of Us Part I -peli PC-versioon, kun kertaalleen pelin teknisen toteutuksen hiomiseksi julkaisukuntoon viivästynyt peli kärsikin pelaajapalautteen perusteella lukemattomista ongelmista.

Alun perin vuonna 2013 PlayStation 3 -konsolille ilmestyneen ensimmäisen The Last of Us -pelin uusioitu versio sai kehuja ilmestyessään viime syksynä PlayStation 5 -konsoleille mutta pelillä on silti Steamissä tällä hetkellä enimmäkseen kielteinen arvosana (vain 39 prosenttia arvosteluista on positiivisia), sillä PC-julkaisu kärsii pelaajien mukaan muun muassa epätasaisesta ruudunpäivityksestä, jatkuvasta kaatuilusta, pitkistä latausajoista, nykimisestä ja ylipäätänsä huonosta optimoinnista.

Naughty Dog on ehtinyt jo julkaisemaan muutaman päivän aikana kaksi päivitystä ja on kertonut kuulleensa pelaajien huolen sekä tutkivansa pelin teknisiä ongelmia. Useat pelaajat kuitenkin kertoivat, että ensimmäinen päivitys, jonka tarkoitus oli parantaa pelin vakautta ja suorituskykyä ei olisi juurikaan parantanut asioita.

Nähtäväksi jää auttaako pelin toinen, alle vuorokausi sitten julkaistu päivitys myöskään teknisiin ongelmiin merkittävästi, sillä se keskittyy enimmäkseen antamaan pelinkehittäjille lisä diagnostiikkaa ongelmien ratkaisuun sekä parantamaan pelin muistin käyttöä.

Muokattu 1.4.2023: artikkelista korjattu väärin ollut alkuperäinen julkaisualusta

Lähde: Eurogamer

V2.fi | Mikko Seppänen
< Parhaan pelin BAFTA-... CD Projekt Red lupaa... >

Keskustelut (2 viestiä)

Nisu

Rekisteröitynyt 20.03.2014

01.04.2023 klo 00.35 1 tykkää tästä

Eikös last of us tullut ihan ensimmäisenä ps3? Peli sisältää jopa kyseisen konsolin.
lainaa
grandpa_c

Moderaattori

Rekisteröitynyt 04.05.2019

01.04.2023 klo 03.16

Nisu kirjoitti:
Eikös last of us tullut ihan ensimmäisenä ps3? Peli sisältää jopa kyseisen konsolin.


Niinhän se tulikin. Korjataanpa tämä aivopieru pois artikkelista.
lainaa

Kirjoita kommentti
www.v2.fi™ © Alasin Media Oy | Hosted by Capnova