Tuorein sisältö

Troy Bayliss kertoo osallisuudestaan SBK-08:aan

27.05.2008 klo 20.54 | Luettu: 2542 kertaa | Teksti: Matti Lintula


Milestonen kehittämä SBK-08 Superbike World Championship mallintaa World Superbike -moottoripyöräsarjaa PlayStation 2:lla, PlayStation 3:lla, Xbox 360:llä, PSP:llä ja PC:llä. Sarjan uusimman osan kehitykseen on pyydetty apuun myös sarjassa menestynyt Ducati-kuljettaja Troy Bayliss.

GameSpot UK:lle antamassaan haastattelussa Bayliss kertoo antaneensa kehittäjille vinkkejä pyörän käyttäytymisen mallintamisessa ja esitelleensä heille malliksi omaa ajotyyliään. Baylissin mukaan Superbike-aiheinen peli on hyvä juttu, sillä sarjan yleisö on pääasiassa nuorta videopelisukupolvea. Bayliss kokee pelistä olevan apua myös kilpakuljettajille etenkin uusien ratojen opettelussa. Vaikka Bayliss itse kaipaa peliltä realismia, hän toivoo pelin olevan myös hauskaa ja sopivan kevyttä ajanvietettä sarjan faneille.

Bayliss itse pitää eniten Monzan ja Phillip Islandin radoista, jotka ovat hänen suosikkinsa niin pelissä kuin tosimaailmassakin. SBK-08 saapuu kauppoihin 20. kesäkuuta muille paitsi PlayStation 3:lle. PS3:n omistajat joutuvat syystä tai toisesta odottamaan omaa versiotaan syyskuun lopulle asti.

Lähde: GameSpot

V2.fi | Matti Lintula
< Eurooppalaisia ei pä... Keskiviikon XBLA-pel... >

Keskustelut (1 viestiä)

mopokeulii

20.04.2009 klo 23.43

onneksi 09 tulee pian.
nimittäin tämä -08 on täynnä bugeja (pc). kaatuilee kokoajan kun koittaa säätää pyörää, patchin kun pistää niin resot jää 1600:900 (itsellä olisi 1680:1050). toivottavasti eivät ole tyrineet 09:siä.
italialaiset ei vaan osaa.
lainaa

Kirjoita kommentti
www.v2.fi™ © Alasin Media Oy | Hosted by Capnova