Tuorein sisältö

Xboxin uusi kotivalikko sai sisäpiirin pelaajapalautetta, tiedossa muutoksia

17.04.2023 klo 16.30 | Luettu: 791 kertaa | Teksti: Anne Kukkura


Useita valituksia Xbox Series X|S -konsolien uuden käyttöliittymän sotkuisuudesta saanut Microsoft on ilmoittanut aikovansa muuttaa suunnitelmiaan kotivalikon suhteen yhteisöpalautteen perusteella. Yksi suurimmista raportoiduista ongelmista oli yleisen sotkuisuuden lisäksi se, että taustakuvat jäivät muun käyttöliittymän peittoon.

Päätös on tulosta syyskuussa 2022 Xbox Insider -ohjelmaan avatusta kutsusta, jossa pelaajayhteisölle annettiin mahdollisuus vaikuttaa kotivalikon muutoksiin. Useiden kuukausien mittaisen kokeilun oli tarkoitus auttaa löytämään tapoja luoda valikosta henkilökohtaisempi ja ottaa huomioon lisäksi trendejä, mutta muutoksia ei otettu lopulta vastaan niin hyvin kuin yhtiö olisi toivonut.

Kotivalikon ympärille keskittyvä Insider -ohjelman kokeilu menee tauolle ja Microsoft lupaa tulevaisuudessa julkaisevansa suurempia päivityksiä, joissa valikon käyttökokemusta on tasapainotettu ja paranneltu usein eri tavoin. Lisätietoa tulevista päivityksistä luvataan julkistettavan lähitulevaisuudessa.

Kuva: Xbox Insider -blogi
Lähde: IGN

V2.fi | Anne Kukkura
< Maanviljelysimulaati... Säteenseuranta ja HD... >

Keskustelut (0 viestiä)


Kirjoita kommentti




www.v2.fi™ © Alasin Media Oy | Hosted by Capnova