Tuorein sisältö

Unrecord hämmästyttää - näin realistisia grafiikoita on harvoin nähty!

25.04.2023 klo 13.30 | Luettu: 1222 kertaa | Teksti: Manu Pärssinen


Viime viikon lopulla alkoi nettikuhina, kun Unrecord-nimisen räiskintäpelin esittelyvideo nousi nopeasti viraalihitiksi. Syynä oli se, että pelin grafiikat näyttävät paikoitellen jopa niin fotorealistilta, että tekijöitä syytettiin huijauksesta.

Todellisuus on, että kyseessä on vielä kehitysvaiheessa oleva, pienen ranskalaisen DRAMA-pelistudion Unreal Engine 5 -taidonnäyte. Tiimin mukaan nähty videomateriaali oli reaaliaikaista kuvaa, jota oikeasti pelattiin hiiren ja näppäimistön kanssa ja siitä julkaistiin Twitterissä myös "behind the scenes" -pätkä":



Peliä kehitetään PC:lle, mutta tekijöiden mukaan konsoliversioiden ei pitäisi olla ongelmallisia, kunhan peli saadaan ensin valmiiksi. Pelin Steam-sivu löytyy täältä.


V2.fi | Manu Pärssinen
< Videoarvostelu: Ulti... Suomalaisten pelien ... >

Keskustelut (2 viestiä)

yqbfpafbaoxnms

25.04.2023 klo 22.47

mita useemmin nakee ni sita feikimmalta nayttaa siis rupusen grafiikan mielessa eika ulkoas8 poista ongelmaa et nykupelien suurin ongelma on et pleikka kakkosen ajasta on ihan samanlaista nurkkaraiskintaa harrastetru miljoonan pelin verran. joo vrssa toi voi nayttaa kivalta mut aika harvassa o teollisuushallit tai kodit missa voi juosta lasit paassa eika tarvi sohvalla kuvitella et ma oon ny sohvalla unia nakeva poliisi
lainaa
Nisu

Rekisteröitynyt 20.03.2014

26.04.2023 klo 21.44

Erittäin hyvältä näyttävää, pimeämmissä olosuhteissa huomaa minimaalisen sahalaidankin näyttäytyvän.
lainaa

Kirjoita kommentti




www.v2.fi™ © Alasin Media Oy | Hosted by Capnova