Tuorein sisältö

F1 23 saapuu kesäkuussa - julkaisupäivä ja uudistukset julkistettiin

04.05.2023 klo 15.00 | Luettu: 1163 kertaa | Teksti: Manu Pärssinen


Codemasters ja EA ovat julkistaneet, että F1 23 -formulapelin julkaisupäivä on 16. kesäkuuta. Mukana on jälleen tarinatila Braking Point, jonka toisella kaudella tutut (keksityt) hahmot Devon Butler ja Aiden Jackson jatkavat taisteluaan F1-sarjan kiekuroissa. Mukana on myös aitoja kuskeja, muun muassa Max Verstappen.

Klassikkoradoista mukana ovat Circuit Paul Ricard (Ranska), Shanghai International Circuit (Kiina) ja Portimão (Portugali) - ja lisääkin on todennäköisesti tulossa. Uusia ratoja ovat tietenkin Qatarin Lusail sekä Las Vegas. Muita parannuksia tehty muun muassa peliohjaimella ohjaamiseen ja kisoja voidaan ajaa kolmasosan pituisina. Myös punaiset liput ja kisojen uusintastartit ovat ensimmäistä kertaa mukana.

Codemasters on saanut pelin aerodynamiikkaan ja renkaiden toimintaan liittyen F1-talleilta suuret määrät dataa, jota pelissä hyödynnetään.



Lisää tarinatilasta:


V2.fi | Manu Pärssinen
< Destiny 2 -huijauste... Tänään palkitaan vuo... >

Keskustelut (1 viestiä)

panxlajfkanams

04.05.2023 klo 16.06 2 tykkää tästä

ei juma kerrankin toivois et peli ei olis realistinen oikeiden kisojen punaset liput kun lokki lentaa radan yli on niin taytta paskaa et punalippuuusintastarttipaskat olis pitanyt jattaa kauas pelisra. keltanen lippi on varotus roskasta ja turvaauto voi jotain taktista tuosa mut kukaan ei pelissa kuole niin punalipit on ihan turhaa paskaa no ne hyvat pelit o muutenkin jo reilut 5 vuotta vanhoja kun ne ei ui mikromaksuissa ja muussa easonnassa ni ei niin valia toisaaltq
lainaa

Kirjoita kommentti




www.v2.fi™ © Alasin Media Oy | Hosted by Capnova