Tuorein sisältö

PlayStation Showcase huipentui odotetusti uuteen runsaasti pelikuvaa sisältäneeseen Spider-Man 2 -traileriin

25.05.2023 klo 00.45 | Luettu: 444 kertaa | Teksti: Mikko SeppänenViimeisin PlayStation Showcase ei pitänyt sisällään kovinkaan suuria yllätyksiä ja lähetys huipentui myös odotetusti pelinkehittäjä Insomniac Gamesin tulevan Spider-Man 2 -pelin esittelyyn.

Yllätyksettömyys ei kuitenkaan tarkoittanut, että luvassa olisi ollut tylsä esittely, sillä uudessa pelikuvaa sisältäneessä trailerissa nähtiin lukuisia vihjeitä siitä, mitä pelaajat voivat odottaa tämän vuoden syksyllä PlayStation 5 -konsolille ilmestyvältä peliltä.

Traileri alkoi Kraven Saalistajan esittelyllä, joka on yksi Hämähäkkimiehen pitkäaikaisempia vastustajia ja tulee selvästi olemaan isossa roolissa uudessa pelissä. Tämän jälkeen nähtiin yllätyksellisesti Peter Parker käyttämässä mustaa symbioottipukua, joka taas puolestaan vihjaa vahvasti siihen, että peli tulee vähintäänkin tiivistetysti käymään läpi koko symbioottisaagaan, koska pelin julkistustraileri vihjasi jo vahvasti Venomin puolesta ja näyttelijä Tony Todd on vahvistanut toimivansa tämän äänenä.

Sarjakuvien tapaan musta symbioottipuku tuntuu myös vievän Peter Parkeria niin sanotusti pimeälle puolelle mutta puku itsessään näkyi esitellyssä pelikuvassa kokonaan uusina liikkeinä ja mahdollisuuksina taistelussa. Traileri myös vahvisti pelaajan ohjastavan Peter Parkerin ohella myös Miles Moralesia, jonka ohjaimiin peli vaihtoi pelaajan tarinan vaatiessa.

Pelissä on mukana myös Lisko alter egolla tunnettu tutkija Curt Connors, jota molemmat Hämähäkkimiehet takaa-ajoivat kilpaa tuntemattomien droneilla ja muulla korkealla teknologialla varustettujen palkkasoturien ohella. Kokonaisuudessaan tarjolla oli aiemmista peleistä tuttua vauhdikasta toimintaa ja peli itsessään näytti varsin hyvältä sekä lupaavalta myös tarinansa puolesta.
V2.fi | Mikko Seppänen
< Bungie palaa juurill... PlayStation esitteli... >

Keskustelut (0 viestiä)


Kirjoita kommentti
www.v2.fi™ © Alasin Media Oy | Hosted by Capnova