Tuorein sisältö

Will Smith taistelee zombeja vastaan Undawn-pelin trailerissa

25.05.2023 klo 22.40 | Luettu: 610 kertaa | Teksti: Anne Kukkura


Will Smith palaa selviytyjän rooliin Undawn-selviytymispelin virallisessa trailerissa. Tuntemamme maailma on tullut pelissä päätepisteeseensä ja jäljelle jääneillä selviytyjillä on vastassaan laumoittain nälkäisiä epäkuolleita sekä kauhistuttavia mutantteja. Trailerissa nähdään Smithin hahmo, Trey Jones, taistelemassa mutanttizombeja vastaan. Videon lopussa esiteltävä kaupunkikuvitus näyttää kuin hatunnostolta näyttelijän I Am Legend -elokuvan suuntaan. Inspiraatiota hahmoon on epäilemättä haettu Smithin aikaisemmista roolisuorituksista.


Pitkästä elokuvaurastaan huolimatta Smith ei ole tehnyt videopelirooleja, joten tämä olisi hänen ensimmäisensä. Onko kyseessä siis myös äänirooli, sitä emme vielä varmaksi osaa sanoa, koska hänen hahmonsa ei trailerissa varsinaisesti puhu ollenkaan. Will Smithin omalla YouTube-kanavalla julkaistussa Undawn-trailerissa hän taas johdattaa pelin maailmaan humoristisella juonnolla, johon on yhdistetty kuvattua videomateriaalia sekä pelivideota.


Lightspeed Studiosin Undawn on avoimen maailman selviytymispeli, jossa muuttuneen maailman vaaroista selviydytään muodostamalla muiden pelaajien kanssa tiimejä, rakentamalla tukikohtia ja keräämällä resursseja. Early access -julkaisuun pääsee mukaan rekisteröitymällä peliin nyt, vaikka varsinainen julkaisupäivä on 15. kesäkuuta. Undawn julkaistaan Android-, iOS- ja Windows-alustoille.

Lähde: Polygon

V2.fi | Anne Kukkura
< Epic Games Storen tä... Tamperelainen Skabma... >

Keskustelut (0 viestiä)


Kirjoita kommentti
www.v2.fi™ © Alasin Media Oy | Hosted by Capnova