Tuorein sisältö

Ensimmäinen Diablo IV:n hardcore-pelaaja saavutti tason 100 - paikka himoitusta patsaasta on taattu

05.06.2023 klo 20.00 | Luettu: 1156 kertaa | Teksti: Miia Lyyra


Ennen Diablo IV:n julkaistua Blizzard ilmoitti, että 1000 ensimmäistä hardcore-pelaajaa, jotka saavuttavat tason 100, saavat nimensä Lilith-patsaaseen. Ensimmäisen 100 leveliä saavuttanut pelaaja oli Rob2628, kertoo PC Gamer. Hän ei kuitenkaan saa nimeään patsaaseen, sillä haaste vaatii nimenomaan HC-pelihahmon. Mutta nyt on selvillä myös ensimmäinen hardcore-pelaaja, joka on saavuttanut vaaditun tason.

Ensimmäisenä koko maailmassa Lilith-patsaaseen oman nimensä saa cArn_, joka pelaa barbarian-luokalla. cArn_ on striimannut edistymistään ja juhlahetki tallentui videolle tänään noin neljä tuntia sitten. Uutisen lopusta löytyy video, jossa näkyy hetki 100 levelin saavuttamisesta. Toisena maailmanlistalla on Nugiyen, joka on uutisen kirjoitushetkellä tasolla 99. On hyvin todennäköistä, että hän on seuraava 100 levelin saavuttanut pelaaja. Tilannetta voi seurata livenä Diablo Builds -sivuston kautta.

Blizzardin haaste on käynnissä 1. syyskuuta asti tai siihen saakka, kunnes 1000 pelaajaa on ilmoittanut saavutuksestaan. Blizzard vaatii suorituksesta kuvatodisteen.

V2.fi | Miia Lyyra
< Uutuuspeleistä innos... Jyväskylän yliopisto... >

Keskustelut (0 viestiä)


Kirjoita kommentti
www.v2.fi™ © Alasin Media Oy | Hosted by Capnova