Tuorein sisältö

Huhujen mukaan Square Enix kehittää uusioversiota yhdestä Final Fantasy -pelisarjan kehutuimmista peleistä

08.06.2023 klo 20.00 | Luettu: 859 kertaa | Teksti: Mikko Seppänen



Viimeisempien huhujen mukaan pelinkehittäjä Square Enix työskentelee parhaillaan muiden Final Fantasy -pelien ohella myös Final Fantasy IX:n uusioversion parissa.

Final Fantasy -pelisarjan viimeinen alkuperäiselle PlayStation-konsolille ilmestynyt osa on myös yksi pelisarjan kehutuimmista sekä fanien että kriitikoiden keskuudessa ja pitää yhä halussaan pelisarjan korkeinta Metacritic -arvosanaa.

Uusioversiosta on huhuttu jo vuodesta 2021 lähtien sillä peli mainittiin osana Nvidian GeForce Now -palvelun julkisuuteen vuotanutta tietokantaa mutta nyt pelitoimittaja Jeff Grubb ja Gematsu-sivusto ovat molemmat vahvistaneet kuulleensa omilta lähteiltään pelin olevan työn alla.

Sattumalta aiemmin tällä viikolla ryhmä pelialan ammattilaisia ja taiteilijoita julkaisi oman 25 minuuttia kestävän pelivideon Final Fantasy IX: Memoria Project -nimisestä faniprojektista, jonka tarkoituksena on esitellä miltä peli voisi näyttää moderneilla grafiikoilla toteutettuna.



Nähtäväksi kuitenkin jää tuleeko Final Fantasy IX saamaan täydellisen uusiokäsittelyn Final Fantasy VII:n tapaan vai onko tuleva uusioversio lähempänä viime vuonna ilmestynyttä Chrono Cross: The Radical Dreamers Edition -remasteria, joka sai etenkin pelaajilta kritiikkiä teknisestä toteutuksestaan.

Lähde: VGC

V2.fi | Mikko Seppänen
< F1 23 -pelissä saada... Kesän pelitapahtumat... >

Keskustelut (0 viestiä)


Kirjoita kommentti




www.v2.fi™ © Alasin Media Oy | Hosted by Capnova