Tuorein sisältö

Summer Game Fest: Optimus Prime saapuu Fortniteen, kesällä ilmestyvä maagiräiskintä esitteli jälleen itseään ja tulossa on myös kokonaan uusi Star Trek -peli Paradox Interactivelta

08.06.2023 klo 23.59 | Luettu: 767 kertaa | Teksti: Mikko Seppänen



Summer Game Festin heltiämätön traileritulva sen kun jatkuu ja seuraavaksi esittelyyn pääsivät uusi Star Trek -peli, ajalla leikkivä indiepeli, kesällä ilmestyvä maagiräiskintä sekä tietenkin Fortniten ihka uusi Wilds-kausi.

Yksi isoimpia ja odotetuimpia lähetyksen trailereita oli varmaankin yhä huippusuositun Fortniten seuraavan Wilds-kauden virallisesti paljastanut traileri, joka vielä pelaajat tällä kertaa jahtaamaan voittoa viidakkoympäristöön ja kaudella tullaan näkemään ainakin uutena hahmona Transformersin johtaja Optimus Prime. Fortnite: Wilds alkaa jo huomenna jo pitkään pelaajat eivät joudu odottamaan päästääkseen tutustumaan uuteen karttaan itse.



Mielenkiintoinen uutuus oli Paradox Interactiven julkaisema uusi Star Trek: Infinite, josta nähtiin vain lyhyt mahdollisesti julkaisijan tuntien taktiseen suuntaan vihjaileva traileri mutta ei vielä pelikuvaa. Kokonaan peli tullaan paljastamaan Picard-päivänä eli kesäkuun 16. päivä.



Esittelyyn lähetyksessä pääsi myös muutama kiinnostavan pienempi indiepeli ja yksi näistä oli Lysfangha: The Time Shift Warrior, joka nimensä mukaisesti päästää pelaajat leikkimään ajan manipuloinnilla yhdistettynä yläviistosta kuvattuun toimintaan. Peli tulee ilmestymään vielä tämän vuoden puolella PC:lle.



Ascendant Studiosin kehittämä ja EA:n julkaisema heinäkuun 20. päivä ilmestyvä taikaräiskintä Immortals of Aveum on ollut jo useassa paikassa esillä mutta "Doom mutta taikuudella" -termillä kuvatusta pelistä nähtiin jälleen uutta ja näyttävää pelikuvaa.



V2.fi | Mikko Seppänen
< Summer Game Festeill... Nyt se on selvillä -... >

Keskustelut (0 viestiä)


Kirjoita kommentti




www.v2.fi™ © Alasin Media Oy | Hosted by Capnova