Tuorein sisältö

Hämmentääkö pelidemojen paljous? Poimi Steam Next Fest -pelivinkit täältä!

21.06.2023 klo 19.10 | Luettu: 766 kertaa | Teksti: Anne Kukkura


Tällä viikolla käynnissä oleva Steam Next Fest juhlistaa tulevia pelejä ja tarjoaa pelattavaksi satoja ilmaisia demoja. Koska pelien paljous voi pistää pään pyörälle, Polygon koosti suosituslistan 13 erilaisesta pelistä. Eri pelikategorioita kannattaa tietysti tutkia laajemminkin jos demot kiinnostavat, mutta näistä ehdotuksista voi olla myös oikein mukavaa aloittaa.

Visai Gamesin Venba on tarinavetoinen kokkauspeli, joka sijoittuu 1980-luvun Kanadaan – ja nojautuu intialaisen keittiön värikkäisiin antimiin. Venba julkaistaan 31. heinäkuuta.



Soft Not Weakin Spirit Swap: Lofi Beats to Match-3 To on yhdistä kolme-tyyppinen pulmapeli, jota höystetään queerimmällä meiningillä sekä noituudella. Mukana kulkee rento lo-fi-musiikki. Peli julkaistaan kuluvan vuoden aikana.



Kolmantena listalla on odotettu ja hehkutettu Goodbye Volcano High. Dinosauruslukion viimeiseen vuoteen sijoittuva tarinallinen peli vie teinien bänditouhujen, draaman ja tunnekuohujen maailmaan. Peli julkaistaan 29. elokuuta.



Viewfinder taas sinkoaa pelaajan pulmanratkontaseikkailuun, jossa eriskummallista maailmaa muokataan valokuvia käyttäen. Sad Owl Studiosin tunnelmallisen näköinen pulmapeli julkaistaan 18. heinäkuuta.



Pacific Drive sijoittuu vaaralliseen maailmaan, jossa selviytyminen ei ole helppoa. Ympäristön kauhuilta ja luonnottomilta luonnonmullistuksilta paetaan muokattavalla farmariautolla. Seikkailupeli julkaistaan vuoden 2023 aikana.



Brainwash Gangin Laika: Aged Through Blood on lännenelokuvista inspiraationsa saanut post-apokalyptinen moottoripyöräseikkailu, jossa kojoottiemo taistelee mitä häijyimpiä vihollisia vastaan. Julkaisupäivää ei ole tarkennettu.



Stellaris Nexus on nimensä mukaisesti avaruuteen sijoittuva vuoropohjainen strategiapeli, joka tiivistää scifi-seikkailun tutkimisineen ja taktisine valintoineen lyhyemmiksi pelihetkiksi. Julkaisupäivää ei ole kerrottu.



Sticky Business vie pikkubisneksen maailmaan. Spellgarden Gamesin ylisöpössä simulaatiossa valmistetaan ja myydään – mitäpä muuta kuin tarroja. Peli julkaistaan kuluvan vuoden aikana.



Die Gute Fabrikin Saltsea Chronicles kertoo suuren tulvan jälkeisestä maailmasta. Meressä riittää tutkittavaa vanhan maailman jäljiltä ja tuleepa vastaan monia uusia tuttavuuksiakin. Peli ilmestyy vuoden 2023 aikana.



Richard Hofmeierin
jo 2010 julkaisema ja sittemmin Steamista hävinnyt Cart Life on tehnyt paluun. Kolmen kauppiaan mustavalkoinen elämäsimulaatio julkaistaan myöhemmin tänä vuonna täytenä versiona.



Might & Magic: Clash of Heroes - Definitive Editinissa yhdistyvät pulmapelaaminen, strategia ja roolipelielementit. Alkuperäinen julkaistu tapahtui 2009, mutta uusintaversio tuo mukaan myös lisäosan sekä uudistetut grafiikat.



Fortune’s Run on kuin klassinen ensimmäisen persoonan ammuskelupeli, mutta taistelujärjestemällä varustettuna. Mehukas avaruusmäiskintä julkaistaan 1. syyskuuta.



Lopuksi päästään kokeilemaan lennonjohtamista America’s Tower Simulatorin myötä. Lentokentän turvallisuuden ja liikenteen hallinnointi pitää varmasti kiinnostuneet kiireisinä täyden version parissa myöhemmin tänä vuonna.



V2.fi | Anne Kukkura
< EA jakautuu kahtia: ... Nintendo Direct palj... >

Keskustelut (0 viestiä)


Kirjoita kommentti




www.v2.fi™ © Alasin Media Oy | Hosted by Capnova