Tuorein sisältö

Taikaräiskintä Immortals of Aveum edustaa vauhdikasta fantasiatoimintaa

07.07.2023 klo 12.00 | Luettu: 693 kertaa | Teksti: Anne Kukkura


Ensimmäisen persoonan yksinpeliräiskintä Immortals of Aveum vie keskelle maagista, päättymätöntä sotaa. Viisi kuningaskuntaa taistelevat verisesti keskenään kaiken taikuuden hallinnasta. Maailman keskellä sijaitsee tyhjyys, joka uhkaa nielaista kaiken muun.

Pelaaja on Jak, Magnus-velho jonka potentiaali taikaveikkona on vielä luonteeltaan tuoretta. Jak taistelee Luciumin kuningaskunnan joukoissa Rasharnia ja sen tyrannia, Sandrakkia vastaan. Yksityiskohtaiset puitteet luovat tunnelmaa fantasiamaailmaan, joka kärsii tuhon partaalla.

Taikuus on jakautunut kolmeen eri tavoin toimivaan väriin, joita vaihdellaan tarpeen mukaan ja Jakin varsinainen erikoisuus on käyttää kaikkia kolmea. Pelaaja voi keskittyä yhteen näistä muodoista niin halutessaan tai kehittää koko joukkoa yhtä aikaa. Siniset taiat sopivat pidemmille välimatkoille ja täsmällisiin iskuihin, punaiset ovat räjähtäviä lähietäisyyden taikoja ja vihreät ovat nopeita, ohjusmaisia loitsuja.

Taikuuden hallintaan ja keskittämiseen käytetään sinettiasetta, joita löytyy erilaisia ympäri Aveumin maailmaa. Latautuvilla raivo- ja herruustaioilla lanataan suuria vihollisia tai vihollisjoukkoja kerralla, hallintataioilla voi ottaa vihollisia valtaansa ja muunnostaioilla pelaaja voi muokata ympäristöään liikkumiseen sopivaksi, ratkoa pulmia tai korjata vaikkapa sodan tuhoja.


Trailerilla nähdään pelin komeaa maailmaa, mekaniikkaa ja tietenkin rutkasti näyttävää loitsintaa. Immortals of Aveum julkaistaan 22. elokuuta ja se saapuu Xbox Series X|S-, PlayStation 5- ja PC-pelaajien (EA App, Steam, Epic Games Store) ulottuville.

V2.fi | Anne Kukkura
< Pleikkarin Warzoness... River City: Rival Sh... >

Keskustelut (0 viestiä)


Kirjoita kommentti




www.v2.fi™ © Alasin Media Oy | Hosted by Capnova