Tuorein sisältö

GTA 6:sta tihkuu tietoa työpaikkailmoituksen ja tuloskatsauksen ansiosta

12.08.2023 klo 14.00 | Luettu: 3133 kertaa | Teksti: Miia Lyyra


Useat pelaajat odottavat GTA 6 -peliä kuin kuuta nousevaa ja pienetkin tiedonmuruset ovat kullan arvoisia. Tuoreimmassa tuloskatsauksessa Take-Twon Strauss Zelnick kertoi, että yhtiön vuoden 2025 tilikaudella tapahtuu jotain merkittävää. Tämä kielii siitä, että yhtiö julkaisee jonkin ison pelin vuosien 2024-2025 aikana, jonka povataan olevan GTA 6.

Lisätietoja saatiin myös kehitysprosessista, kun Rockstarin entinen työntekijä paljasti GTA 6:n olleen kehityksessä vuodesta 2015 alkaen. Mikäli tieto pitää paikkaansa, on GTA 6 ollut kehityksessä pidempään kuin sarjan aiemmat yksilöt.

Pelin saapumisesta vihjailee myös työpaikkailmoitus. Tällä kertaa yhtiön riveihin haetaan Character Assembly Artist -tittelillä työskentelevää henkilöä. Tulevalta työntekijältä vaaditaan tietoa “tietyn aikakauden muodista ja väestöstä”, johon liittyy vahvasti mm. muoti ja katutyylit. Työtehtävä voisi liittyä esimerkiksi NPC-hahmojen työstämiseen. Gamerant povaa, että pelin aikakausi voisi viitata myös menneeseen aikaan.

Lähde: Gamerant, Gamerant (1)








V2.fi | Miia Lyyra
< Huhu: Tältä näyttää ... Overwatch 2 saapui S... >

Keskustelut (1 viestiä)

Etska300

13.08.2023 klo 06.49

Tuo 2025 tilikauden ennustettu tulomäärä on selvä merkki seuraavasta GTA:sta. Niin isoja rahasummia ei minkään muun pelisarjan peli voisi saada aikaan tuommoisessa ajassa. Ja olihan se nyt muutenkin selvää, että seuraava GTA julkaistaisiin 2024-2025. Sen pitempään ei Take-Two:llakaan riittäisi kärsivällisyys :D
lainaa

Kirjoita kommentti




www.v2.fi™ © Alasin Media Oy | Hosted by Capnova