Tuorein sisältö

Baldur’s Gate III sai laajuudeltaan jättikokoisen päivityksen

26.08.2023 klo 17.00 | Luettu: 2007 kertaa | Teksti: Anne Kukkura


Ylistetty Baldur’s Gate III (lue v2.fi:n arvio täältä) sai eilen ensimmäisen virallisen sisältöpäivityksensä. Päivitys sisältää korjaukset yli tuhanteen bugiin sekä tasapainotuksia ja muita parannuksia. Lista on kokonaisuudessaan niin mittava, ettei se mahtunut Steamin ilmoitussivulle kokonaan. Pidemmän, spoilereita sisältävän version löydät täältä.

Päivityksessä on huomioitu hahmojen välisten pituuserojen aiheuttamia ongelmia, joita ovat olleet esimerkiksi lyhyiden ja pitkien rotujen omituinen kontakti keskenään pusutellessa tai muuta romantiikkaa viritellessä. Nyt siis lyhyitäkin kunkkuja lykästää.

Muita tärkeitä huomioita listalta ovat aikaisemmin leijuneiden esineiden rauhoittaminen paikoilleen, kohtausten käynnistymisiin liittyvien ongelmien korjaukset sekä Game Over -ruutujen outojen ilmestymishetkien eliminointi. Myöskään liian terävästi ympäristöään havainnoinneet NPC:t eivät enää huomaa pelaajaa silloin, kun niiden ei pitäisi.

Seuraavan päivityksen luvataan olevan jo aivan nurkan takana ja sen tulisi pureutua erityisesti pelin suorituskyvyn parantamiseen.

Lähde: The Verge

V2.fi | Anne Kukkura
< Räppärikuningatar hy... V2.fi:n laiteuutiset... >

Keskustelut (0 viestiä)


Kirjoita kommentti
www.v2.fi™ © Alasin Media Oy | Hosted by Capnova