Tuorein sisältö

Huhut olivat totta - Lenovo julkisti upouuden Legion Go -pelilaitteensa

01.09.2023 klo 22.00 | Luettu: 1892 kertaa | Teksti: Anne Kukkura


Runsaat kaksi viikkoa sitten esiin nousseet juorut tietokonevalmistaja Lenovon Legion Go -laitteesta osoittautuivat paikkansa pitäviksi, kun Lenovo julkisti pelilaitteen tänään. Lenovo tarjoaa pelivempeleestä yksityiskohtaisen tiedotteen ja vauhdikkaan esittelyvideon, jonka voit katsoa alta.


Legion Go tähtää samaan mobiili-PC-laitteiden markkinarakoon, jossa esimerkiksi Asus ROG Ally ja Steam Deck ovat löytäneet kannattajakuntansa. Legion Go pyörittää Windows 11 -käyttöjärjestelmää ja tuo kaiken yhteensopivan PC-pelattavan suoraan hyppysiin tutun työpöydän kautta.

Koneessa on AMD Ryzen Z1 Extreme -prosessori AMD RNDA -grafiikkapiirillä, 16 Gt LPDDR5X RAM-muisti (7500 Mhz), 8,8 tuuman QHD+ 16:10 Lenovo PureSight -kosketusnäyttö (kirkkaus 500 nitiä, 97% kattavuus DCI-P3:sta), tuki virkistystaajuuksille 60 ja 144 Hz, 1 Tt PCIe Gen4 SSD -tallennustila ja microSD-korttipaikka, joka tukee tallennustilan laajennusta 2 Tt saakka. Lisäksi Go:ssa kerrotaan olevan paljon virtaa säästäviä ominaisuuksia, 49,2 Wh akku, pikalataus ja akkua säästävä ohitus virtajohdon päässä pelattaessa sekä hiljainen jäähdytys. Myös kaksi USB-C-porttia on mahdutettu mukaan.


Legion TrueStrikeksi kutsutut ohjaimet ovat irroitettavat ja käteen sopiviksi muotoillut. Joystick-valinnalla on pyritty välttämään ohjainten jumiutumisia ja parantamaan tuntuman tarkkuutta. Ohjainkahvoissa on kosketuslevy, ristiohjain, hiiren rullaa mukaileva ohjausrulla, 10 erilaista ohjelmoitavaa olkapainiketta, liipaisimet ja kahvapainikkeita.


Lenovo julkisti myös lisätyn todellisuuden mahdollistavat Legion Glasses -lasit, jotka toimivat esimerkiksi juuri Legion Go:n kanssa. Laseissa on mikro-OLED-paneelit, 60 Hz virkistystaajuus ja sisäänrakennetut kaiuttimet. Lasien on tarkoitus luoda käyttäjälleen suurempi pelinäkymä ilman erillistä ruutua.


Liikkuvaan pelaamiseen valmistaja julkisti lisäksi vielä Legion E510 7.1 RGB Gaming In-Ear Headphones -kuulokkeet. Pitkän nimen saanut kuuloketuote tarjoaa 7.1 -kanavaista tilaääntä, särkymättömäksi luvattuja diskantteja ja iskevää bassoa. Kuulokkeissa on ohjain nopeita säätöjä varten sekä pieni mikrofoni ja liitin on mallia USB-C.

Legion Go:n julkaisun on suunniteltu tapahtuvan marraskuulla 2023 ja alimmaksi hinnaksi ilmoitetaan 799 euroa. Legion Glasses -AR-lasit ja Legion E510 -nappikuulokkeet saapuvat myyntiin lokakuussa. Lasien hinta tulee olemaan 499 euroa ja kuulokkeiden 49,99 euroa.


V2.fi | Anne Kukkura
< Starfield veti huoma... Rallikuskin ajohaala... >

Keskustelut (2 viestiä)

LateHuominen

Rekisteröitynyt 18.01.2015

01.09.2023 klo 23.51 2 tykkää tästä

Kannettavat pelikoneet, nuo tämän ajan minikannettavat. Ehkä nämäkin hukkuvat markkinoilta muutaman vuoden kuluttua.
lainaa
hospdjakvnjangns

02.09.2023 klo 10.27

heti kun tulee vr sotapeli minka kans voi men jonnekin futiskental tai metsaan ni ostan se on naiden kannettavien mahollisus
lainaa

Kirjoita kommentti




www.v2.fi™ © Alasin Media Oy | Hosted by Capnova