Tuorein sisältö

Nintendo Switchin seuraajan tehoja esiteltiin suljettujen ovien takana Gamescomilla

07.09.2023 klo 15.00 | Luettu: 1726 kertaa | Teksti: Manu Pärssinen


Huhut siitä, että Nintendo Switchin seuraaja julkaistaisiin ensi vuonna, vahvistuivat Gamescom-tapahtumassa. Eurogamer nimittäin raportoi, että Saksan pelimessuilla esiteltiin pelinkehittäjille "Switch 2":n kykyjä. Yksi esitellyistä peleistä oli demo siitä, miltä The Legends of Zelda: Breath of the Wild näyttäisi pyöriessään uudella raudalla.

Eilen kerrottiin myös, että Tears of the Kingdomiin ei ole tekeillä lisäsisältöä, vaan Nintendolla on käännetty katseet jo aivan uuteen Zelda-peliin - todennäköisesti uudelle konsolille.

Joidenkin lähteiden mukaan Nintendolle tärkeille pelistudioille on jo lähetetty kehitystyökaluja uuden konsolin pelejä varten.

Kuvassa OLED-Switchin Tears of the Kingdom -erikoisversio.
V2.fi | Manu Pärssinen
< Viikonloppuna pääsee... Megan Fox on vampyyr... >

Keskustelut (1 viestiä)

Niiiintendooowuhhuu

07.09.2023 klo 20.47

VGC raportoi, että siellä demottiin myös ilmeisesti sitä Matrix UE5 demoa. Antaa ihan kivaa osviittaa seuraajan tehoista ???? Tosin tää Gamescom demoilu on huhu, mutta uskon että totta.

"VGC says that the handheld hybrid features Nvidia’s DLSS upscaling technology and that the Matrix Awakens Unreal Engine 5 tech demo was also running on the system".

Veikkaan että "Switch Advance" on GPU tehoiltaan "riittävän lähellä" XSS:ää, varsinkin kun otetaan DLSS huomioon/käyttöön. Häviää tietty esim. CPU puolella ja muistin kaistanleveydessä, mutta silti monien current gen porttien pitäisi olla mahdollisia. "PikkuXbox" on kyllä vähän huono juttu pelikehityksen kannalta yleisesti, mutta Nintendon kannalta jossain määrin edullinen juttu.
lainaa

Kirjoita kommentti
www.v2.fi™ © Alasin Media Oy | Hosted by Capnova