Tuorein sisältö

Jimi ''Jimpphat'' Salo kotiutti MOUZ-joukkueen kanssa CS:GO-huipputurnauksen jättipotin - Aleksi ''Aleksib'' Virolaisen joukkue jäi toiseksi

02.10.2023 klo 22.00 | Luettu: 893 kertaa | Teksti: Miia Lyyra


Kaksi suomalaispelaajaa ottivat eilen mittaa CS:GO-servereillä, kun Jimi “Jimpphat” Salon MOUZ-joukkue sekä Aleksi “Aleksib” Virolaisen Natus Vincere -tiimi kohtasivat toisensa ESL-liigan 18.kauden loppuottelussa. Ottelu pelattiin paras viidestä taktiikalla ja MOUZ voitti ottelun 3-0.

MOUZ-tiimin riveissä pelaava 17-vuotias Jimi Salo valittiin ESL-kommentaattoreiden ja yhteisön puolesta turnauksen parhaaksi pelaajaksi, vaikka ratingin mukaan paras pelaaja oli Ádám "torzsi" Torzsás. Jimi Salo liittyi MOUZin riveihin heinäkuussa 2023. Tätä aiemmin hän oli osa MOUZin akatemia-tiimiä, johon hän siirtyi mm. Conquer Gamingin ja SJ:n kautta. Jimi on toisen tunnetun suomalaisen CS-pelaaja Jere “sergej” Salon pikkuveli.

Jimin ja MOUZin nappaama voitto toi joukkueelle 200 000 dollarin palkintopotin, minkä lisäksi samalla irtosi paikka BLAST World Final 2023- ja IEM Katowice 2024 -turnauksiin.

Aleksib:n luotsaama Natus Vincere jäi toiseksi, mutta kuittasi silti kotiin 90 000 dollarin potin. Sijoitus lienee silti mieluinen, sillä edellisestä ison turnauksen hyvästä sijoituksesta on jo aikaa.

Alla video Jimin taidonnäytteestä toisen kartan loppupuolella.


Lähde: HLTV


V2.fi | Miia Lyyra
< Onko kuuhun uskomist... Pelialan työvoiman v... >

Keskustelut (0 viestiä)


Kirjoita kommentti
www.v2.fi™ © Alasin Media Oy | Hosted by Capnova