Tuorein sisältö

Telltale Gamesin irtisanomiset yllättivät työntekijät - studio pahoittelee tapahtunutta ja kertoo kehitystyön jatkuvan normaalisti

06.10.2023 klo 17.00 | Luettu: 1010 kertaa | Teksti: Miia Lyyra


Luvassa on jälleen huonoja uutisia pelialalta. Tällä kertaa irtisanomisia on tehnyt Telltale Games. Eurogamerin uutisen mukaan irtisanomisista kuultiin vasta, kun Jonah Huang kertoi työantajan irtosanoneen Huangin ja valtaosan studion muista työntekijöistä jo syyskuun alussa.

Viestipalvelu X:ssä jaetussa julkaisussa Huang kertoo, että hän ei voi kommentoida The Wolf Among Us 2:n tulevaisuutta, sillä tieto on salassapitosopimuksen alaista. Huang muistuttaa, että vaikka hän on hyväksynyt irtisanomispaketin ja luvannut, että ei vahingoita Telltale Gamesin mainetta, hän toteaa silti, että pelialalla olevien tulisi yhdistyä. Alan irtisanomiset ja erilaiset käytänteet ovat sekavia sekä alalla tapahtuu väärin- ja hyväksikäyttöä.

Huang myös toteaa, että Telltale Games irtisanoi väen pian sen jälkeen, kun yhtiö osti Flavourworks-studion. Telltale Games riensi tänään kommentoimaan irtisanomisia viestipalvelu X:n kautta. Yhtiö kertoi, ettei se tehnyt irtisanomisia kevein perustein. Tiedotteessa kiitetään kaikkia työntekijöitä työpanoksesta ja yhtiö lupaa, että se tukee työpaikkansa menettäneitä henkilöitä kaikin keinoin. Lisäksi Telltale Games kertoo, että kaikki kehitteillä olevat projektit ovat edelleen työstössä, eikä yhtiöllä ole uutta kerrottavaa aiheesta. Näin ollen esimerkiksi The Wolf Among Us 2:n puolesta ei tarvitse pelätä.





V2.fi | Miia Lyyra
< Huhu: Ensimmäiset ha... Millaista on olla Na... >

Keskustelut (2 viestiä)

Petteri

06.10.2023 klo 17.15

Eikös tämä firma mennyt konkurssiin aikoja sitten?
lainaa
Mikko

Moderaattori

Rekisteröitynyt 30.03.2007

06.10.2023 klo 17.25

Meni, mutta palasi eri omistuksessa.
lainaa

Kirjoita kommentti




www.v2.fi™ © Alasin Media Oy | Hosted by Capnova